Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Κάτια Νικολαΐδου για Οδυσσέα Σταμούλη: «Ο άνδρας μου αποφάσισε να φύγει όταν έμαθε ότι έχω καρκίνο»

«Μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια»

14 Αυγούστου 2023 08:29
Κάτια Νικολαΐδου για Οδυσσέα Σταμούλη: «Ο άνδρας μου αποφάσισε να φύγει όταν έμαθε ότι έχω καρκίνο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και για την απόφασή του συζύγου της, Οδυσσέα Σταμούλη να μην της σταθεί στο γολγοθά που ανέβηκε, είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια η Κάτια Νικολαΐδου. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός.

Πριν κάποια χρόνια, η τότε σύζυγος του Οδυσσέα Σταμούλη, Κάτια Νικολαΐδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Θοδωρή Αθερίδη για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

«Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα… Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα αμέσως και μίλησα για αυτό. Κυκλοφορούσα καραφλή» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Ήμουν 7 ώρες διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό. Σε κάθε σταγόνα έλεγα «τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκινογόνο». Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ…. Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει… Μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. Μπορεί να μην ξημερώσει η άλλη μέρα και δεν είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι…».

Δείτε το απόσπασμα:

«Λύγισε» η Μαριάντα Πιερίδη για τον γιο του Οδυσσέα Σταμούλη - «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι τώρα …» (video)

Συγκλονισμένη η Μαριάντα Πιερίδη μετά την είδηση του θανάτου του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη ο οποίος πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας, χθες Πέμπτη (10/08).

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη θλίψη της για τις πολύ δύσκολες ώρες που βιώνει η οικογένεια.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι τώρα αυτή η γυναίκα… Δεν μπορώ καν… Είναι τραγικό. Δεν ξέρω, Παναγία μου, δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι», ανέφερε συγκινημένη η Μαριάντα Πιερίδη.

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω, πρόσφατα είχαμε φιλοξενήσει τον κύριο Σταμούλη», λέει η Μαριάντα Πιερίδη.

Και πρόσθεσε για την μητέρα του άτυχου αγοριού: «Αυτό που θέλω να σας πω είναι να είστε δίπλα σε αυτή τη μάνα, γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε, δεν μπορώ ούτε καν να διανοηθώ τι τραβάει αυτή τη στιγμή, τι έχει στο μυαλό της αυτή η γυναίκα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εκείνη, να είστε δίπλα της με όποιον τρόπο μπορείτε κι εσείς και όλη η τοπική κοινότητα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share