Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σάκης Ρουβάς: Τα τρυφερά φιλιά στην Κάτια Ζυγούλη σε συναυλία του - «Η δύναμή μου» (video)

Είναι η μεγαλύτερη και παντοτινή θαυμάστριά του

13 Αυγούστου 2023 13:28
Σάκης Ρουβάς: Τα τρυφερά φιλιά στην Κάτια Ζυγούλη σε συναυλία του - «Η δύναμή μου» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Διαρκώς στο πλευρό του Σάκη Ρουβά βρίσκεται η Κάτια Ζυγούλη, η οποία έδωσε το παρών σε συναυλία της καλοκαιρινής το περιοδείας.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 20 χρόνια και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Κάθε μέρα που περνά ο έρωτάς τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο, αποτελώντας πρότυπο για τα ζευγάρια, αφού δε σταματούν να δείχνουν τα συναισθήματά τους ο ένας στον άλλο καθημερινά.

Δείτε επίσης: Το παραδέχθηκε 20 χρόνια μετά την αρχή της σχέσης με τον Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη: «Τον πρώτο καιρό ήμουν ερωτευμένη, στην πορεία...»

Πρόσφατα, για παράδειγμα, το μοντέλο βρέθηκε σε συναυλία του τραγουδιστή, κάθισε μπροστά στη σκηνή και εκείνος μόλις βρήκε την ευκαιρία, έτρεξε προς το μέρος της, έσκυψε, την φίλησε στο στόμα και έπειτα στο μέτωπο, με τους θεατές να χειροκροτούν.

Το φιλί του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη σε συναυλία του

Το βίντεο αυτό, μάλιστα, το δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας: «Η δύναμή μου», με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά».
View this post on Instagram

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Εκδηλώθηκε ο Χρήστος Μάστορας: Ανέβασε πρώτη φορά φωτογραφία με τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Τον έρωτά του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη ζει εδώ και έναν χρόνο ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μοιράστηκε φωτογραφία από τις διακοπές τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στην Κρήτη, καθώς σήμερα Σάββατο 12/8 οι Μέλισσες πρόκειται να δώσουν συναυλία στα Χανιά. Παράλληλα, Βουτιές σε παραλία της Κρήτης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου

Το απόγευμα της Παρασκευής (11/8), ο Χρήστος Μάστορας μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές με τη σύντροφό του σε Κρήτη και Σαντορίνη. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δε δίστασε να ανεβάσει και μια νέα φωτογραφία με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη από την απόδρασή τους στις Κυκλάδες.

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Το ποστ το καλό, το καλοκαιρινό, το ήπια πικάντικο! Το ποστ το εύχαρο, το δροσερό, το Κρητικοσαντορινιώτικο, το απαλό το σμούδ. Αυτά… Εσείς πως περνάτε ωρε παιδιά;» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share