ΑΡΧΙΚΗ GOSSIP

Έγινε γιαγιά η Άντζελα Δημητρίου – Γέννησε η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη (video)

Σε πελάγη ευτυχίας η τραγουδίστρια

Στον κόσμο έφερε το πρώτο της παιδί η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, σκορπώντας χαρά στην οικογένεια.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου γέννησε και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Φώτης Λιόσης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», η μικρή θα πάρει δύο ονόματα «Μιχαέλα – Αγγελική». Η Άντζελα Δημητρίου είναι συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη για την εγγονή της που ήρθε στον κόσμο.

Σε δηλώσεις της πριν λίγους μήνες στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει για την εγκυμοσύνη της κόρης της: «Είναι ό,τι καλύτερο θα έρθει στη ζωή μας. Θα γεμίσει η ζωή μας με κλάματα, φωνές, χαρές». Επίσης, Νόνικα Γαληνέα: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της εγγονής της – «Είσαι το πιο όμορφο δώρο που μου χάρισε ο Θεός» (photo)

«Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς. Ο Θεός να προσέχει το παιδί μου και να είναι πάντα καλά, γιατί μια μάνα είναι πάντα μάνα», συμπλήρωσε.




Ευχάριστα για τον Ηλία Μαμαλάκη: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά από καιρό στο νοσοκομείο – «Έχω λίγο δρόμο ακόμα»

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ηλίας Μαμαλάκης, έπειτα από 16 ημέρες νοσηλείας και επέστρεψε στο σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας (31/7).

Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος, με τους γιατρούς ωστόσο, να κρίνουν πως η κατάστασή του έχει βελτιωθεί. Έτσι, του έδωσαν εξιτήριο κι ο ίδιος μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Φυσικά, ενημέρωσε το κοινό του για την κατάστασή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τα καπέλα του πάνω στον καλόγερο και στη λεζάντα γράφει: «Γύρισα. Αισθάνομαι καλύτερα, έχω λίγο δρόμο ακόμα, πιο άνετα όμως».