Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Έξαλλος ο Λάκης Λαζόπουλος: «Μυκονιάζουμε! Αυτή η κατάσταση πάει να καθιερωθεί στον τουρισμό»

Ξέσπασε ο Λάκης Λαζόπουλος για το… Μυκόνιασμα της Πάρου

30 Ιουλίου 2023 08:13
Έξαλλος ο Λάκης Λαζόπουλος: «Μυκονιάζουμε! Αυτή η κατάσταση πάει να καθιερωθεί στον τουρισμό»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος έγινε ο Λάκης Λαζόπουλος και με μια ανάρτησή του ανέφερε ότι βρίσκεται δίπλα στους διαμαρτυρόμενους στην Πάρο, όπου ζητούν να απελευθερωθούν τα σημεία γύρω από την παραλία. «Μυκονιάζουμε! Αυτή η κατάσταση πάει να καθιερωθεί στον τουρισμό» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός παρομοίασε την κατάσταση με αντίστοιχη της Μυκόνου, λέγοντας πως θέλουν να γεμίσουν τις παραλίες με ξαπλώστρες, περιορίζοντας περισσότερο την ελεύθερη πρόσβαση για μπάνιο.

«Αυτή η κατάσταση που πάει να “καθιερωθεί” και στην Πάρο… πάνε να την Μυκονιάσουν. Ξαπλώστρες, κρεββάτια, ντιβάνια και ούτε σπιθαμή για τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού. Δεν γνωρίζω αν έχει δώσει άδεια ο Δήμος Πάρου. Ξέρω ότι ο κόσμος λέει “πάμε στην Πάρο, όχι στην Πάρω”. Είμαι μαζί με τους διαμαρτυρόμενους.

Περιμένουμε άμεση απελευθέρωση των παραλιών και για τους μη ξαπλώνοντες», έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε την ανάρτησή του:

ανάρτηση Λαζόπουλου για Πάρο

Πάρος: Διαμαρτυρία σε παραλία που την «κατέλαβε» beach bar

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών στην Πάρο, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Χρίστος Γεωργούσης, μέλος της Κίνησης Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες «Save Paros Beaches», 300 πολίτες βρέθηκαν στην παραλία της μικρής Σάντα Μαρίας και προχώρησαν σε συμβολική διαμαρτυρία.

Η διαμαρτυρία ήταν κατά επιχείρησης που έχει γεμίσει με ξαπλώστρες την, απαγορεύοντας την ελεύθερη πρόσβαση για τον καθένα.

Παρόντες στην κινητοποίηση ήταν και άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ πολυπληθή παρουσία είχε και η Οικολογική Ομάδα του «Αρχίλοχου».

«Παρούσα και η αστυνομία που την είχαμε καλέσει για την αποφυγή κάθε παγίδας. Άπλωσαν οι φίλοι μας όλοι τις πετσέτες μπροστά στις πολυθρόνες ή πιο πέρα και κολύμπησαν» έγραφε ο κ. Γεωργούσης στην ανάρτησή του την περασμένη Κυριακή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share