Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

«Μείνε έγκυος για να σώσεις το γάμο σου»: Η εντολή της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κοσιώνη και τα δάκρυα για το διαζύγιο

«Βόμβα» στην ελληνική showbiz

22 Ιουλίου 2023 13:19
«Μείνε έγκυος για να σώσεις το γάμο σου»: Η εντολή της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κοσιώνη και τα δάκρυα για το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σούσουρο έχει προκληθεί με πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού το οποίο αναφέρει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε εντολή στη Σία Κοσιώνη να μείνει έγκυος για να σώσει το γάμο της.

Αν και σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις της πολιτικού, οι σχέσεις της με τη Σία Κοσιώνη φαίνεται να είναι άριστες, το περιοδικό «Yes» έχει άλλη άποψη.

Σημειώνεται ότι ούτε η δημοσιογράφος, αλλά ούτε και η Ντόρα Μπακογιάννη έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση μέχρι στιγμής.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Έφτασαν και στα δικαστήρια με εμπλοκή της Ντόρας: Οι δραματικές στιγμές στον χωρισμό του Κώστα Μπακογιάννη πριν γνωρίσει την Κοσιώνη

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει βρει πια την ευτυχία στο πρόσωπο της Σίας Κοσιώνη, αν και νωρίτερα είχε περάσει μια πολυτάραχη ζωή, ειδικά στα ερωτικά του, έχοντας τρία παιδιά από δύο γυναίκες, με την νυν σύζυγό του πάντως να μιλά για τη σχέση στο γάμο τους.

Για να προχωρήσει η σχέση με την παρουσιάστρια, ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων έπρεπε να κλείσει τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» με το παρελθόν του. Αρχικά να διευθετήσει την εκκρεμότητα του διαζυγίου από τον πρώτο του γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου, πράγμα που τελικώς έγινε. Είχαν παντρευτεί τον Ιούλιο του 2006 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, με τα οποία μάλιστα η Σία διατηρεί πολύ καλή σχέση.

Η σχέση που έγινε... Γολγοθάς

Επιπλέον, υπάρχει κι ένα ακόμη παιδί, το οποίο ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησε εκτός γάμου με την Μαίη Ζαννή, στέλεχος της γαλάζιας παράταξης και εγγονή του αείμνηστου Γεωργίου Ράλλη. Το κορίτσι γεννήθηκε όταν πλέον οι γονείς του είχαν πάψει να βλέπονται. Ακολούθησε δικαστική μάχη, με τη μητέρα να ζητά μεγάλη διατροφή για τα έξοδα του παιδιού, τον Κώστα Μπακογιάννη να αρνείται, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει τέτοιες οικονομικές δυνατότητες και στην υπόθεση να εμπλέκεται και η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη.

Όσο για την Κοσιώνη; Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να γνωρίστηκε το 2013 σε πάρτι στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Ανάμεσά τους υπήρξε μια έλξη που εξελίχτηκε σε έρωτα ο οποίος δεν ήταν -κυριολεκτικά- για τα… μάτια του κόσμου.

Για την ακρίβεια, το ζευγάρι άρχισε πριν λίγα χρόνια να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις και πάντα προστατευμένο από τα ΜΜΕ, όσο προστατευμένοι μπορούν να είναι βέβαια ένας πολιτικός και μια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων σε μεγάλο κανάλι.

Ο έρωτας αποκαλύφθηκε όταν αδιάκριτα μάτια τούς εντόπισαν σε μπουζούκια, στην Αντίπαρο όπου έκαναν διακοπές, στο Καρπενήσι, αλλά και σε γάμο στη Λαμία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share