Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Της «έπλεξε» το εγκώμιο η Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Σία Κοσιώνη είναι ο πρώτος αριθμός του λαχείου, πάλεψε πολύ στη ζωή της για...»

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νύφη της

7 Ιουνίου 2023 12:46
Της «έπλεξε» το εγκώμιο η Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Σία Κοσιώνη είναι ο πρώτος αριθμός του λαχείου, πάλεψε πολύ στη ζωή της για...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και «έπλεξε» το εγκώμιο στη Σία Κοσιώνη, λέγοντας πως είναι ο πρώτος αριθμός του λαχείου και ότι έχει παλέψει πολύ στη ζωή της.

Τα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη για την νύφη της ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά. Παράλληλα, δείτε το λόγο που τη «βύθισε» στη θλίψη.

«Έχω πει ότι έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου. Έχω ένα θησαυρό. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός, μια γυναίκα καριέρας η οποία πάλεψε στη ζωή της για κάθε βήμα το οποίο έχει κάνει και ταυτόχρονα μία τρομερή μητέρα, μια τρομερή σύντροφος, ένας άνθρωπος που ξεχειλίζει από αγάπη και από συναίσθημα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για την Σία Κοσιώνη.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή. όταν λέμε ότι πήρα το πρώτο λαχείο, εγώ το κράτησα ως πεθερά», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε το βίντεο

Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: «Οι πεθερές αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά…»

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε πριν λίγο καιρό στο «Happy Day», με την πολιτικό να αναφέρεται σε ουκ ολίγα θέματα, όπως τον καρκίνο που «χτύπησε» την πόρτα της, αλλά και τη νύφη της Σία Κοσιώνη. Ποια είναι η άποψή της για τη σχέση πεθεράς και νύφης;

Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά και στην Σία Κοσιώνη, την σύζυγο του γιου της, Κώστα.

Το σχόλιο της Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη

«Με την Σία Κοσιώνη έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις, την λατρεύω. Μου αρέσουν τα πάντα. Πρώτον μου αρέσει ο χαρακτήρας της, έχει έναν χαρακτήρα χαρά θεού. Είναι ένα κορίτσι το οποίο σου λέει "αγάπα με" με το καλημέρα. Είναι μια τρομερή μάνα, δεν υπάρχει.

Ντόρα Μπακογιάννη και Σία Κοσιώνη

Για να λέμε τώρα του σταυρού τον μύθο εγώ νομίζω ότι είναι ένας μύθος αυτό που ονομάζεται "οι κακές πεθερές". Οι πεθερές οι οποίες πραγματικά βλέπουν, αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν την Σία Κοσιώνη πρέπει να είσαι μια ηλίθια πεθερά για να την σαμποτάρεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share