Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ανατριχιάζει ο Φίλιππος Καμπούρης: «Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε» - Η αδερφή του ζωντάνεψε ενώ την πήγαιναν για νεκροψία!

«Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της! Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει...»

19 Ιουλίου 2023 18:26
Ανατριχιάζει ο Φίλιππος Καμπούρης: «Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε» - Η αδερφή του ζωντάνεψε ενώ την πήγαιναν για νεκροψία!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έκκληση απευθύνει ο Φίλιππος Καμπούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook. Η αδελφή του, δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, έπαθε ανακοπή καρδιάς, αλλά ύστερα από ανάνηψη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, κατάφερε να ζήσει!

Διαβάστε επίσης: "Καταπέλτης" ο Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο Καμπούρης τρία χρόνια μετά, θυμήθηκε να πει ότι αν σώθηκε, σώθηκε με το "θαύμα" του Αγίου Εφραίμ - Από τα 8 δισ. στον πλανήτη...» (Video)

Ανατριχιάζει ο Φίλιππος Καμπούρης - Η αδερφή του ζωντάνεψε ενώ την πήγαιναν για νεκροψία

Ο Φίλιππος Καμπούρης προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν και στη συνέχεια, αποκάλυψε τι συνέβη τα τραγικά λεπτά που η καρδιά της αδελφής του σταμάτησε να χτυπά.

«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…» έγραψε ο Φίλιππος Καμπούρης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share