Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

"Καταπέλτης" ο Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο Καμπούρης τρία χρόνια μετά, θυμήθηκε να πει ότι αν σώθηκε, σώθηκε με το "θαύμα" του Αγίου Εφραίμ - Από τα 8 δισ. στον πλανήτη...» (Video)

Η «φαιδρή ιστορία της μήνυσης και οι ανθέλληνες Τρεις Ιεράρχες»

1 Φεβρουαρίου 2023 16:37
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Τατσόπουλος φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου στο T-live και στην Tατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τη σύλληψή του, μετά από τη μήνυση του τηλεπαρουσιαστή, Φίλιππου Καμπούρη για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Ήξερα τι θα επακολουθήσει, γιατί ο Καμπούρης είχε προαναγγείλει από το πρωί τη μήνυση. Η δική μου ταλαιπωρία ήταν απειροελάχιστη μπροστά σ' αυτό που τραβάνε όσοι πάνε αυτόφωρο για συκοφαντική δυσφήμιση. Εκρινε ο εισαγγελέας υπηρεσίας μέσα σε 2 ώρες μετά τα τυπικά, ότι πρόκειται για μια φαιδρή ιστορία και με άφησε ελεύθερο.

Με τον κ. Καμπούρη θα τα πούμε στο δικαστήριο. Επειδή ο μηνυτής είχε εκπομπή κι έλεγε όλη μέρα πηγαίνετε να τον πιάσετε, γι αυτό πιστεύω ότι εξάντλησαν το θέμα και προχώρησαν στη σύλληψή μου» είπε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στο T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha.

Κληθείς να σχολιάσει το ότι στη μήνυση ο Καμπούρης ανέφερε ότι του έθιξε το θρησκευτικό του συναίσθημα, κι ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι τοποθετήσεις του ξεπερνούν το όριο και θίγουν, είπε: «Για το αν ήταν ανθέλληνες οι Τρεις Ιεράρχες ή όχι θα σας πω. Εχουμε την παγκόσμια αποκλειστικότητα να έχουμε τρεις ανθέλληνες προστάτες των ελληνικών γραμμάτων. Ηταν εχθροί και διώκτες των φιλοσόφων της εποχής. Μάλιστα ωθούσαν τους πολίτες να καταστρέψουν ακόμα κι αρχαίους ναούς.

Η πλαστογραφία του να θεωρούνται προστάτες των ελληνικών γραμμάτων, έχει καρποφορήσει εδώ και 202 χρόνια, έτσι ώστε να φτάσουμε ο Πάπας Φραγκίσκος να δίνει προσωπικό δώρο στον Πατριάρχη, θραύσματα από τον Παρθενώνα!

Σε ντοκιμαντέρ του Γαβρά, υπό τις οδηγίες του Υπ. Πολιτισμού για την Ακρόπολη, εμφάνιζαν χριστιανούς με σφυριά να γκρεμίζουν τον Παρθενώνα!»

Για τις θρησκείες και το περιεχόμενό τους, έχει την άποψη πως «έχουμε κάνει μια μεγάλη παρανόηση στην Ελλάδα. Σέβομαι το δικαίωμά σου να πιστεύεις, απόλυτα. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στο περιεχόμενό της όμως. Δεν μπορώ να σεβαστώ αυτόν που πιστεύει ότι πίσω από τον κεραυνό κρύβεται θεός.

Ο Καμπούρης, εν έτει 2020 είχε ένα βαρύ εγκεφαλικό και πήγε ΜΕΘ. Ισως επειδή κι εγώ είχα μια πολύ βαριά περιπέτεια, μου κίνησε την περιέργεια. Ο Καμπούρης τρία χρόνια μετά, θυμήθηκε να πει ότι αν σώθηκε, σώθηκε με το "θαύμα" του Αγίου Εφραίμ. Από τα 8 δισ. στον πλανήτη έσωσε τον Φίλιππο Καμπούρη. Εγώ έγραψα ότι προσβάλει τους γιατρούς τους νοσοκόμους που κάθονται από πάνω μας 24 ώρες να βγούμε ζωντανοί»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share