Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ώρες αγωνίας για την Μαντόνα: Σε μία κλωστή «κρέμεται» η υγειά της - «Είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη» (photo)

Η Μαντόνα «αγνόησε τα συμπτώματα της ασθένειας της» για να συνεχίσει τις πρόβες της παγκόσμιας περιοδείας της, προτού η βακτηριακή μόλυνση τη στείλει στη ΜΕΘ

6 Ιουλίου 2023 10:01
Ώρες αγωνίας για την Μαντόνα: Σε μία κλωστή «κρέμεται» η υγειά της - «Είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Μαντόνα αναρρώνει από μια βακτηριακή λοίμωξη που την έστειλε στη ΜΕΘ στα τέλη του περασμένου μήνα. Η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμά της το Σάββατο, 24 Ιουνίου.

Παρόλα αυτά η κατάσταση της υγείας παραμένει μετέωρη σε μία κλωστή αφού δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η έναρξη της προγραμματισμένης περιοδείας της σύμφωνα με την ιστοσελίδας ΕΤ.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, η Μαντόνα «είναι ακόμα αδύναμη και πολύ κουρασμένη» με αποτέλεσμα να περνάει αρκετές ώρες στο κρεβάτι.

Οι πληροφορίες αυτές ήρθαν στη δημοσιότητα ενώ πλησιάζει η 15η Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματισμένη η έναρξη της περιοδείας της Μαντόνα από το Βανκούβερ χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο επί χρόνια μάνατζερ της Μαντόνα, ο οποίος ήταν και αυτός που ανακοίνωσε την σοβαρή περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας, είχε δηλώσει ότι περιμένει «πλήρη ανάρρωση» της πελάτισσάς του. Όπως, πάντως, μεταδίδει η ιστοσελίδα ΕΤ, η Μαντόνα δεν έχει συζητήσει με κανένα άτομο του στενού περιβάλλοντός της για την περιοδεία καθώς ακόμα αναρρώνει.

Μαντόνα: Βρέθηκε αναίσθητη και οδηγήθηκε στη ΜΕΘ - «Φοβηθήκαμε ότι θα τη χάσουμε» (video)

Σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της αντιμετώπισε η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, κάνοντας την οικογένεια της, να ανησυχήσει. Όπως αποκάλυψε ο ατζέντης της το βράδυ της Τετάρτης 28/6, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη. Η 64χρονη τραγουδίστρια, σύμφωνα με τo ET, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση και τη μεταφορά της σε ΜΕΘ.

Στο πλευρό της διάσημης τραγουδίστριας είναι συνεχώς η κόρη της, Λούρδη Λεόν.

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώρισε την εξέλιξη και τι τροπή θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο» είπε ο συγγενής της Μαντόνα ο οποίος χαρακτήρισε τη νοσηλεία της ως «ξυπνητήρι» για την διάσημη τραγουδίστρια, καθώς πιστεύει πως είναι ανίκητη πιέζοντας τον εαυτός για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την περιοδεία, η οποία ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω της νοσηλείας της.

«Γι’ αυτό και κανείς δεν είπε τίποτα από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα» πρόσθεσε ο ίδιος. Όπως είπε, η ξαφνική νοσηλεία της Μαντόνα ένωσε την οικογένειά της και της θύμισε ότι «δεν ζει την υγιεινή ζωή που θα έπρεπε για την ηλικία της. Πιστεύει ότι είναι ακόμα νεαρή γυναίκα ενώ δεν είναι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share