Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Τι θέλει ο άνθρωπος να βλέπει;»: «Χείμαρρος» ο Νίκος Μουτσινάς με την άποψη βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών (video)

«Ανοίξτε τον κύκλο σας για να καταλάβετε τι γίνεται...»

27 Ιουνίου 2023 19:19
«Τι θέλει ο άνθρωπος να βλέπει;»: «Χείμαρρος» ο Νίκος Μουτσινάς με την άποψη βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Σαράκη, βουλευτή του κόμματος Ελληνική Λύση, που τάχθηκε κατά τον γάμο των ομοφυλοφίλων θέλησε να τοποθετηθεί ο Νίκος Μουτσινάς. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα του παρουσιαστή για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Θέλω να σας πω την άποψή μου, γι’ αυτήν πληρώνομαι. Δεν φταίνε οι πολιτικοί. Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό να ξέρετε, δίνεται ένα περιθώριο. Δεν είναι μόνο του κ. Σαράκη η άποψη αυτή, έχει πίσω ένα ολόκληρο κόμμα, έχει πίσω ψηφοφόρους, οι οποίοι ήταν πολλοί και έβαλαν το κόμμα στη Βουλή.

Ίσως να κάνετε μια κουβέντα με τον εαυτό σας, μην ανταλλάσσετε απόψεις τέτοιου τύπου, για να καταλάβετε ότι δεν σημαίνει ότι κάτι που συμβαίνει είναι πρότυπο. Μπορεί να συμβεί χωρίς να είναι πρότυπο.

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή ζει και ποιος είναι ο κύκλος του. Ανοίξτε τον κύκλο σας για να καταλάβετε τι γίνεται. Τα παιδιά είναι στα ορφανοτροφεία, δεν τα δίνετε ούτε σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες, δεν δίνετε καθόλου. Από εκεί και πέρα, δεν σημαίνει ότι ένα ζευγάρι που είναι άντρας γυναίκα είναι πρότυπο. Τίποτα δεν αποτελεί. Ούτε δύο γυναίκες είναι πρότυπο, ούτε δύο άντρες είναι πρότυπο. Τι είναι; Πραγματικότητα.

Είναι δυνατόν να το πιστεύει αυτό; Τι θέλει ο άνθρωπος να βλέπει; Άντρα, γυναίκα, παιδί. Τώρα, αν γυρίσεις τη φωτογραφία και η άλλη είναι χτυπημένη από την πλάτη μέχρι κάτω τα πόδια, το παιδάκι του καίνε τσιγάρα, δεν πειράζει. Είναι μπαμπάς, μαμά, παιδί, οικογένεια».

Σοκαρισμένος ο Νίκος Μουτσινάς - Άναυδος με αυτό που άκουσε

Σοκαρισμένος ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, με τον παρουσιαστή να μένει άναυδος με όσα άκουσε στον αέρα της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έπεσε θύμα μιας απίστευτης φάρσας που σκάρωσαν ο Νίκος Κοκλώνης και η Πηγή Δεβετζή.

Η επική φάρσα στον Μουτσινά

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια κάλεσε στην εκπομπή του παρουσιαστή και ζήτησε βοήθεια για τα ερωτικά της, με μια ακόμη αποκάλυψη να γίνεται στον αέρα.

«Ψάχνουμε να βρούμε κτήμα για τον γάμο. Πήγαμε σε ένα και ξαφνικά μπήκε γαμπρός μέσα ο πρώην μου. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Πήγα να προχωρήσω σε γάμο για να τον ξεπεράσω» ξεκίνησε να λέει η Πηγή εξηγώντας ότι κάτι έγινε με τον πρώην στις τουαλέτες του κτήματος.

Τότε, ο «αρραβωνιαστικός» της Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στην τηλεφωνική γραμμή και απαίτησε εξηγήσεις.

Ο Νίκος Μουτσινάς αρχικά έμεινε άναυδος από το περιστατικό, μέχρι που άκουσε τον Νίκο Κοκλώνη να τραγουδάει το «Γούτσου γούτσου» και κατάλαβε πως πρόκειται για φάρσα.

Δείτε την φάρσα που έκαναν Νίκος Κοκλώνης και Πηγή Δεβετζή στον Νίκο Μουτσινά:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share