Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Σοκάρει ο Νίκος Κουρκούλης: «Κάηκα κανονικά στην πίστα, κατέβηκα με έγκαυμα 3ου βαθμού, η πίστη μου...»

Κατάθεση ψυχής από τον τραγουδιστή

27 Ιουνίου 2023 10:35
Σοκάρει ο Νίκος Κουρκούλης: «Κάηκα κανονικά στην πίστα, κατέβηκα με έγκαυμα 3ου βαθμού, η πίστη μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Κουρκούλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πίστη του στο Θεό, αλλά και για τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου, ενώ σόκαρε, αποκαλύπτοντας τη στιγμή που κάηκε στην πίστα και έπαθε έγκαυμα 3ου βαθμού.

«Έζησα το μεγαλείο και την ασυδοσία στη μετάβαση των δεκαετιών ‘80-’90. Είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται για κλειστά μικρόφωνα. Σε φτάνουν στο σημείο να λες “είναι αυτοί συνεργάτες ή δεν θέλουν να ξαναρθώ στη δουλειά”. Υπάρχουν όχι μόνο κλειστά μικρόφωνα αλλά και κλειστά φώτα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σχέση του σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη.

Η άλλη να βγαίνει με ρούχο που δεν την κολακεύει και να της λένε “είσαι φοβερή”. Όλο αυτό με τα “κλειστά μικρόφωνα” και τα ”κλειστά φώτα” φτάνει στα όρια του ”βιασμού”. Τότε, την εποχή της επιτυχίας “Παίζεις με τη φλόγα”, στην πρεμιέρα κάηκα κανονικά. Είχα πάθει έγκαυμα 3ου βαθμού», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

Για την πίστη του στον Θεό, ο Νίκος Κουρκούλης σημείωσε: «Η πίστη μου παίζει μεγάλο ρόλο. Κρίμα σε αυτόν που δεν πιστεύει στον δικό του το Θεό. Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Με ρωτάνε τα παιδιά μου “πώς πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; δεν υπάρχει” και τους απαντώ αυτός που δεν πιστεύει, δεν θα τον δει ποτέ. Η πίστη μου με κράτησε 100% στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα».

Κλείνοντας, ο Νίκος Κουρκούλης είπε για την σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου: «Η γυναίκα μου με βοηθάει και το εκτιμώ. Παρόλο το λίγο χρόνο που έχει. Το γυναικάκι μου, μου μαγείρεψε γεμιστά. Το χαίρομαι, είναι ωραίο αυτό. Κάθε βραδύ τη φιλάω στο μέτωπο και της λέω ”σ’ αγαπώ πολύ” και ας κοιμάται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share