Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Έκανε το επόμενο βήμα ο Ηλίας Γκότσης - Η νέα επαγγελματική του κίνηση μετά το ριάλιτι

Έγινε η αποκάλυψη

22 Ιουνίου 2023 16:55
Survivor All Star: Έκανε το επόμενο βήμα ο Ηλίας Γκότσης - Η νέα επαγγελματική του κίνηση μετά το ριάλιτι
Από Ανθή Κουρεντζή

Νέος, ωραίος και με «χρυσές» απολαβές από το Survivor All Star ο Ηλίας Γκότσης φαίνεται ότι θα ταυτιστεί και με ένα από τα σουξέ του φετινού καλοκαιριού, αφού μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι, ο personal trainer συμμετείχε στο video clip για το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου «Πάμε για άλλα». Με την ευκαιρία, δείτε το ποσό με το οποίο αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η πάντα «εκρηκτική» Έλλη Κοκκίνου, με την ξεχωριστή θετική ενέργειά της και συμπρωταγωνιστή τον Ηλία Γκότση, κεντρίζει τα βλέμματα και ξεσηκώνει, έχοντας ως φόντο ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά.

Η καλοκαιρινή αύρα, η ελευθερία της έκφρασης και η πάντα εντυπωσιακή Έλλη Kοκκίνου κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά και την καρδιά του θεατή, μέσα από εικόνες που αναβλύζουν καλοκαίρι. Το «Πάμε Γι’ Άλλα» υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και ο Τάσος Λυμπέρης.

Survivor All Star: Έδωσε... στεγνά Μπόγδανο και Βασάλο ο Ηλίας Γκότσης - «Αυτός έγραψε το χαρτάκι...»

Ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» το πρωί της Πέμπτης (11/5) και προχώρησε στη δική του εξομολόγηση για την πορεία του στο Survivor All Star.

Μετά τα «καρφιά» της Εύης Σαλταφερίδου, αποκάλυψε και τον παίκτη που έγραψε την περιβόητη λίστα με τα φαγητά κι όχι μόνο για την οποία κατηγορήθηκε. Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο. Ο ίδιος, βέβαια, με τον τρόπο του «κάρφωσε» και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Survivor All Star: Οι δηλώσεις του Ηλία Γκότση

«Μίλησαμε την Εύη Σαλταφερίδου μέσω μηνυμάτων, από εκεί και πέρα η σχέση μας επηρεάστηκε όχι για το αν πήρε το μέρος μου, απλά επειδή είμαι σταθερός κι απόλυτος με τα πιστεύω. Όταν είδα τι ειπώθηκε για εμένα, δεν θα ήταν σωστό να προσποιούμαι ότι θα έχουμε την ίδια σχέση με παλιά, για αυτό και θα κρατήσω μια απόσταση.

Ο Μπόγδανος έγραψε το χαρτάκι με την λίστα, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια αυτό. Το είδα με τα μάτια μου, δεν ήμουν σύμφωνος. Δεν πήρε θέση σε αυτό το κομμάτι, δεν το παραδέχθηκε. Κοιταχτήκαμε, αλλά δεν το είπε ούτε αυτός ούτε εγώ. Είναι κι άλλα άτομα που το γνωρίζουν, όπως ο Πιλίδης κι άλλοι παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Η παραγωγή βέβαια ήξερε ότι εγώ δεν γνωρίζω να γράφω στα αγγλικά.

Έκανα το ξεκαθάρισμά μου μέσα στο παιχνίδι, είναι ένα τεστ για τις σχέσεις που έχεις με τους άλλους. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα όταν βγήκα. Δεν γίνεται να δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει. Ο Βασάλος ήταν ο άνθρωπος που έλεγε για εμένα για κάρμα και τιμωρία ενώ την ίδια στιγμή παραδέχοταν πως αν έβρισκα κάτι, θα το μοιραζόμουνα πρώτα με άλλους. Πρέπει να λέμε την αλήθεια με το οποιοδήποτε τίμημα.

Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου από την στιγμή που ήμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα πως θα με είχαν υποστηρίξει κι άλλοι γιατί εγώ δεν "έδωσα" κανέναν. Περιμένα να είναι μαζί μου η Μαριαλένα, ο Βασάλος, όλοι, γιατί σχεδόν όλοι γνώριζαν. Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από εμένα, έτσι έχω μάθει να λειτουργώ. Όλοι φοβούνται και ζηλεύουν τον ευατό τους.

Ο Μάριος είναι πολύ ήρεμος, θέλει να είναι μακριά από εντάσεις και τσακωμούς και γενικότερα έξω από όλους, ξέρουμε για τις σχέσεις του, αλλά όχι σημαντικά πράγματα, γιατί δεν βγαίνει να τα πει, κι αυτό τον τιμά πολύ. Μου έχει κάνει καλή εντύπωση, από όσα πρόλαβα να τον γνωρίσω. Το ίδιο κι ο Σάκης, απείχε, ήταν ήρεμος, αλλά μου είπαν ότι αργότερα "αγρίεψε" και τσακωνόταν.

Η Μαριαλένα έβγαινε κι έλεγε άσχημα πράγματα για εμένα, αλλά μπροστά μου με αποθέωνε και κανάμε αρκετή παρέα. Πιστεύω ο Μαρτίκας γελάει κι ο ίδιος με αυτά που λέει. Τόσο καιρό όσο και να ζορίζεσαι, βγαίνει ο πραγματικός εαυτός προς τα έξω, μέχρι και του Βασάλου. Το χιούμορ του που τους προσβάλλει όλους, το βλέπει ο κόσμος, είναι για το δελφινάριο. Τον έχω κάνει block, ήταν ο πρώτος που έκανα. Με πείραξε όλη του η στάση. Ήθελε να είναι το επίκεντρο. Μου είχε πει χίλιες φορές ευχαριστώ και μετά είδα ότι έλεγε άλλα.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γεφυρώσω τις σχέσεις μου με τον Καραγκούνια. Το ότι μπήκα ανάμεσα στον Τάκη και την Εύη, μπήκα ανάμεσα όχι για την Εύη επειδή είναι φίλη μου, αλλά επειδή είναι η ηθική μου τέτοια, θα το έκανα για οποιαδήποτε γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.

Για την προσωπική του ζωή είπε: «Είμαι χρόνια με την κοπέλα μου, την βλέπετε στα βίντεο μου ανεβάζω στα Tik tok, είναι πολύ όμορφη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share