Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Ο περίγυρος μου είναι γεμάτος με σωστούς άντρες, που τιμούν και φοράνε...παντελόνια»

«Δυστυχώς, έχουν αλλάξει οι εποχές»

18 Ιουνίου 2023 14:51
Κόλαφος η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Ο περίγυρος μου είναι γεμάτος με σωστούς άντρες, που τιμούν και φοράνε...παντελόνια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και την δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου με αφορμή τη συμμετοχή στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μεταξύ άλλων, η αρχηγός του κόμματος «Φωνή Λογικής» ήταν κόλαφος, μιλώντας για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί, αλλά και τους άντρες που δεν φοράνε...παντελόνια στη σημερινή εποχή.

Σε ενοχλεί αυτό που λένε κάποιοι, ότι δεν έχεις διανύσει ικανό «κοινωνικοπολιτικό δρόμο» ώστε να αξιώνεις θέση αρχηγού κόμματος; Τι τους απαντάς;

Όχι. Από μικρή έχω μάθει να μη με ενοχλεί η γνώμη των άλλων. Θα με ενοχλούσε μόνο αν γινόταν από άτομα που έχω προσωπικά σε μεγάλη εκτίμηση. Αλλά από αυτούς που εκτιμώ ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Να απαντήσω σε ανθρώπους που δεν με ενδιαφέρει η γνώμη τους; Ε, όχι σα, έτσι θα τους έκανα ισότιμους συνομιλητές.

Μπούλινγκ δέχεσαι, αλλά βλέπω ότι «δεν τσιμπάς». Είναι έτσι η σε ενοχλούν μέσα σου τα κακεντρεχή σχόλια;

Αφροδίτη Λατινοπούλου
Αφροδίτη Λατινοπούλου

Κοίταξε, εδώ έχω δεχτεί κανονική τρομοκρατία: απειλές κατά της ζωής μου και κατά της οικογένειας μου, επιθέσεις που έχω δεχθεί στον δρόμο, το σπάσιμο του αμαξιού μου, τα γκαζάκια στην πολυκατοικία μου, προσπάθεια παραβίασης της εστίας μου και πολλά ακόμα και δεν λυγίζω. Το μπούλινγκ από φαντάσματα στο διαδίκτυο θα με ενοχλούσε έπειτα από όλα αυτά που βιώνω; Χαμογελώ και προσπερνάω. Γιατί να με ενοχλήσει; Δυστυχισμένα άτομα είναι, που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας. Απλά τους λυπάμαι.

Έχεις πει, αναφερόμενη στον «λόγο τιμής», ότι «δυστυχώς λίγοι άντρες τον τιμούν σήμερα». Γιατί σε απογοητεύουν οι σημερινοί άντρες;

Γιατί είναι μια πραγματικότητα. Και όχι μόνο για τους άντρες. Δυστυχώς, έχουν αλλάξει οι εποχές. Κάποτε ο λόγος τιμής είχε ισχύ συμβολαίου. Τώρα για πολλούς, δυστυχώς, είναι ένα κενό γράμμα. Πάντως, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν με απογοητεύουν γενικά οι άντρες. Ο περίγυρος μου είναι γεμάτος με «σωστούς» άντρες. Άντρες που τιμούν και φοράνε «παντελόνια». Βέβαια, δεν είναι όλοι έτσι. Σαφές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share