Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Κόλαφος» η Σοφία Αλιμπέρτη - «Νομίζουν ότι θα με κερδίσουν κιόλας...»

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

10 Ιουνίου 2023 16:08
«Κόλαφος» η Σοφία Αλιμπέρτη  - «Νομίζουν ότι θα με κερδίσουν κιόλας...»
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε φέτος μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας και λίγο πριν τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Χάρη Λεμπιδάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και την προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την άγνωστη περιπέτεια υγείας της.

«Αν σου πω ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης ή ότι τα παίρνω πολύ στα σοβαρά θα σου πω ψέματα. Τα νούμερα μπορεί να μην είναι αυτά που θέλουμε αλλά η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγαλύτερη από αυτή που θέλουμε…» είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Ο μεταβολισμός μου, μου φέρθηκε καλά και εξακολουθεί να μου φέρεται καλά. Θέλω να τρώω από όλα οπότε, τρώω λίγο από όλα» είπε σε άλλο σημείο για τη σχέση της με τον χρόνο.

«Δε ξέρω να σου πω αν θα συνεχίσουμε του χρόνου, θα δείξει. Προς το παρόν είμαι σε αναμονή για να πάω στην Πάρο» ανέφερε στη συνέχεια για το τηλεοπτικό της μέλλον ενώ για την προσωπική της ζωή είπε, «Ακόμα μου λένε οι άντρες την ατάκα “με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία” και νομίζουν ότι θα με κερδίσουν κιόλας. Όχι αγόρια, είναι παλιακό, βρείτε κάτι άλλο… Δε χρειάζεται σύντροφος σε αυτή τη φάση. Σε αυτή τη φάση είμαστε μια χαρά».

«Λύγισε» on air η Σοφία Αλιμπέρτη - «Θέλω να βάλω τα κλάμτα...» (video)

Μια νέα ιστορία ακούστηκε τη Δευτέρα 5/6 μέσα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη ''Είμαστε μαζί'' στον ΑΝΤ1 καθώς μέσα από την καλεσμένη της, την Αφροδίτη θίχτηκε το ζήτημα των κρίσεων πανικού. Με την ευκαιρία, δείτε την σύντροφο του μεγάλου γιού της παρουσιάστριας.

Η κοπέλα μίλησε ανοιχτά για το πως η ίδια βίωσε τις συγκεκριμένες κρίσεις και στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξέφρασε τη συμπαράστασή της, καθώς όπως είπε το έχει περάσει και η ίδια και μάλιστα τα παιδιά της.

Η συναισθηματική φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη για τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έβαλε τα κλάματα εξομολογούμενη από τη μεριά της, πως ο μικρός της γιος, Good Job Nicky είναι ακόμη αντιμέτωπος με αυτές.

Η on air συγκίνηση της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ''Είμαστε μαζί''

«Αφροδίτη θέλω να σε αγκαλιάσω πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς! Πέρασα και εγώ, πέρασαν και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα, πω πω με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ, μου έχεις ξυπνήσει μνήμες. Αντιλαμβάνομαι από το βιντεάκι, που είδαμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά...», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share