Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Δεν φοβάμαι το θάνατο! Προτιμώ να πεθάνω στην πίστα» - Η ανατριχιαστική δήλωση 10 μέρες πριν το θάνατο του (Video)

«Κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα»

9 Ιουνίου 2023 18:45
Γιάννης Φλωρινιώτης: «Δεν φοβάμαι το θάνατο! Προτιμώ να πεθάνω στην πίστα» - Η ανατριχιαστική δήλωση 10 μέρες πριν το θάνατο του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η «μεγάλη φίρμα» του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στους δικούς του ανθρώπους αλλά και στον χώρο της μουσικής, με την κόρη, Άννα, να καταρρέει στην εκκλησία διαβάζοντας τον επικήδειο στην κηδεία του.

«Δεν φοβάμαι το θάνατο! Προτιμώ να πεθάνω στην πίστα» - Η ανατριχιαστική δήλωση του Γιάννη Φλωρινιώτη 10 μέρες πριν το θάνατό του

Περίπου 10 ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, στις 26 Μαΐου, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία προβλήθηκε στις (7/6). Σε αυτή, είχε αναφερθεί στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, την περιπέτεια που είχε πριν από έναν χρόνο στην Κύπρο, αλλά και τους φίλους και την οικογένειά του.

«Αυτήν την εποχή έχω μεγάλο πρόβλημα με την υγεία μου. Εκεί που ήμουν μια χαρά και τα έδινα όλα, κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα. Προσπαθώ, αγωνίζομαι, με βότανα, με βιταμίνες, με τέτοια, από μόνος μου, ό,τι μπορώ να κάνω, να μπορώ να είμαι ο Γιάννης που ήμουν παλιά», είχε δηλώσει αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Για την περιπέτεια που είχε περάσει στην Κύπρο, απάντησε: «Πήγα εκεί, κάναμε 2-3 πρόβες για μια παράσταση, γυρίζω μια μέρα στο ξενοδοχείο, με πιάνει ένας δυνατός πόνος στην πλάτη, λέω ψύξη θα είναι. Πήρα να καλέσουν ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο μου είπαν ότι όλα μου είναι χάλια.

Λέω να πηγαίνω και δουλεύω και έρχομαι να κάνω τη θεραπεία εδώ πειράζει; Όχι μου είπαν δεν γίνεται, γιατί λέω “θα πεθάνω; Δεν φοβάμαι τον θάνατο, προτιμώ να πεθάνω πάνω στην πίστα και όχι στο νοσοκομείο”. Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις δύο μέρες που δουλέψαμε έκανα μεν το πρόγραμμά μου, αλλά άρχισα να λαχανιάζω, δεν προλάβαινα να τραγουδήσω σωστά…

Πήγα στο στούντιο κι εχω πει κι ένα τραγούδι θαρρείς και το ήξερα. “Κατάθεση ψυχής” λέγεται, μπορεί να είναι και το τελευταίο μου».

«Τραγουδάω 62 χρόνια, έχω συνηθίσει μέσα σε κόσμο και δεν μπορώ μόνος μου. Ένας γιατρός από την Κύπρο είπε στην κόρη μου ότι είμαι πολύ σοβαρά και καλύτερα να με πάρουν σπίτι να πεθάνω. Λέω “μπας και ισχύει αυτό; Ευκαιρία να πάω να δω τους φίλους, να μείνω μαζί τους για τελευταία φορά”», πρόσθεσε.

«Δεν έχω παράπονο ούτε από την καριέρα μου, ούτε από τη ζωή μου. Μου ήρθαν όλα όπως ήθελα. Το πιο σημαντικό ήταν η αγάπη του κόσμου», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share