Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Βάνα Μπάρμπα: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της - «Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα»

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

9 Ιουνίου 2023 17:25
«Βόμβα» από Βάνα Μπάρμπα: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα  υγείας της - «Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή T-Live για μια ιδιαίτερη εξομολογητική συζήτηση με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την περιπέτεια που βιώνει τους τελευταίους μήνες και έριξε τη δική της «βόμβα», αναφερόμενη στην πίστη που έχει.

«Το βασικό κίνητρο για να συνεχίζω είναι τα παιδιά μας. Όταν είσαι μητέρα το βασικό κίνητρο επιβίωσης το δικό σου είναι το να βλέπεις ότι αυτό που είναι η συνέχειά σου σε έχει ανάγκη, σε χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι γερός, δυνατός και ψυχικά υγιής.

Πέρασα ένα θέμα υγείας, το οποίο πάει πάρα πολύ καλά. Να πούμε σε όλον τον κόσμο που περνάει άσχημες στιγμές ότι ένα μεγάλο δεκανίκι είναι η πίστη πάντα και ένα άλλο η σωστή πρόληψη στα θέματα υγείας. Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Όλα αυτά τα 13 χρόνια περάσαμε δύσκολα. Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει σε σημείο που δεν αντέχει άλλο. Όλα αυτά βγαίνουν, το σώμα είναι ο ναός της ψυχής και ξαφνικά σκάνε» ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Είμαι μία από τις ανεξάρτητες γυναίκες, δεν είμαστε πολλές. Δύσκολη η καλογερική. Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου. Όταν είναι κάτι επιλογή σου πρέπει να το στηρίξεις. Δεν με κατατρώει όχι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Δεν γκρινιάζω… Πώς να είσαι μόνη σου, όταν έχεις ένα παιδί; Κι όταν έχεις την οικογένειά σου; Η αγάπη του παιδιού είναι πάντα εκεί» συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα και συγκίνησε.

Δείτε το βίντεο

Σοκάρει η Βάνα Μπάρμπα: «Σε λίγο θα έχω "φύγει" από τη ζωή και θα με...» (Video)

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ρωτήθηκε η Βάνα Μπάρμπα, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κίνηση ΜΑΤ».

«Είναι κάτι προσωπικό και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Όπως κάθε άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι, πιστεύω ότι θα περάσουν όλα, θα ‘ναι περαστικά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Γι’ αυτό θα πρέπει να μη στρεσαριζόμαστε πολύ και να μη στεναχωριόμαστε».

Αναφορικά με τον όρο sex symbol, που την χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια, απάντησε: «Σε λίγο θα έχω “φύγει” από τη ζωή και θα με λέτε ακόμα sex symbol, έλεος».

«Τώρα που έμαθαν και άκουσαν για την αρρώστια μου, είδα την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά αυτό το sex symbol, έλεος. Τόσα νέα, όμορφα κορίτσια υπάρχουν. Κάθε πράγμα στην εποχή του», πρόσθεσε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share