Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πρόβλημα υγείας για την Βάνα Μπάρμπα - Έκτακτο ταξίδι στη Ρώμη (Video)

«Tα πράγματα πάνε...»

16 Μαρτίου 2023 11:09
Πρόβλημα υγείας για την Βάνα Μπάρμπα - Έκτακτο ταξίδι στη Ρώμη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ιατρικούς λόγους ταξίδεψε στην Ρώμη η Βάνα Μπάρμπα μαζί με την κόρη της. Η ηθοποιός δεν θέλησε να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ωστόσο φάνηκε καθησυχασμένη λέγοντας ότι «τα πράγματα πάνε καλά». Επίσης, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

«Ήταν όμορφα στη Ρώμη και ο καιρός καλός. Είχα πάει με την κόρη μου. Είχα πάει για άλλους λόγους. Για λίγο περίεργους λόγους καθαρά ιατρικούς. Αλλά τελικά μας προέκυψε κάτι πολύ ωραίο. Είδαμε φίλους αγαπημένους, την πανέμορφη πόλη.

Πήραμε τη γνώμη και άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Είχαμε απλά μια ωραία εκδρομή. Φύγαμε λίγο από τη στεναχώρια τη δική μας», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Το ταξίδι συνέπεσε και με τα γενέθλιά της. «Ναι έχω κλείσει τα 180 πλέον» σχολίασε χιουμοριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Αναφορικά με την κόρη της σχολίασε: «Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν παίρνουν τον δρόμο τους. Έτσι κι αλλιώς δεν μας ανήκουν. Εμείς από πίσω με την αγάπη μας. Ακούει τη γνώμη μου αλλά προχωράει. Είναι και δύσκολες ηλικίες».

Επιπλέον, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε ότι λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν έχει το σθένος να είναι υποψήφια στις εκλογές και προς το παρόν αυτό που θα ήθελε να συμβεί είναι η τηλεοπτική της επιστροφή.

«Έχει προκύψει αυτό το θέμα με την υγεία μου και δεν έχω το σθένος να ασχοληθώ για να είμαι υποψήφια στις εκλογές. Θέλει πολύ τρέξιμο. Θα είμαι όπως όλοι οι Έλληνες θα αγωνιστώ να πάνε τα πράγματα καλά. Να μείνει η κυβέρνηση που έχουμε. Αλλά εγώ δεν θα μπορέσω. Θέλω να κάνω ένα comeback στην τηλεόραση στα όρια που μπορώ», σημείωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share