Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τον Γιώργο Αυτιά: «Έχουμε δουλέψει μαζί με την Πόπη Τσαπανίδου και...»

Τι δήλωσε για τη συνάδελφό του;

8 Ιουνίου 2023 23:49
Σούσουρο με τον Γιώργο Αυτιά: «Έχουμε δουλέψει μαζί με την Πόπη Τσαπανίδου και...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην Πόπη Τσαπανίδου με την οποία έχει δουλέψει στο παρελθόν. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κούκλα κόρη του δημοσιογράφου..

Σε μια συνέντευξη σας είπατε, «σκέφτομαι τι θα κάνω όταν θα ολοκληρωθεί ο κύκλος». Πως θα θέλατε να κλείσει ο κύκλος της τηλεοπτικής σας πορείας;

Ότι φέρει η ζωή και ότι φέρει ο Θεός… δεν θα το αρνηθώ. Μπορεί να είναι το τέλος μιας διαδρομής στη δημοσιογραφία ή να ανοίξει ένας άλλος κύκλος δραστηριότητας. Μπορεί να είναι κάτι άλλο μέσα στην κοινωνική διαδρομή. Ένα πράγμα εύχομαι μόνο: Να έχουμε την υγεία μας. Από εκεί και πέρα, πρώτα ο Θεός!

Άρα, οι Ευροεκλογές δεν θα σας ενδιέφεραν; Αν δεχόσασταν πρόταση από ένα μεγάλο κόμμα, θα το σκεφτόσασταν να ασχοληθείτε με την πολιτική;

Γιώργος Αυτιάς
Γιώργος Αυτιάς

Θα σας πω το εξής. Δεν ανήκω σε αυτούς που δηλώνουν «δεν θα γίνω πολιτικός» και μετά πάνε στο κόμμα που θα τους επιλέξει και λένε άλλα. Όπου με τάξει η κοινωνία, θα βρεθώ εκεί! Με την ευλογία του Θεού και την αγάπη του λαού, θα κάνω ότι μου δείξει η κοινωνία.

Αυτό ακούγεται σαν σπόντα για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε πει ότι δεν την ενδιέφερε η πολιτική…

Η Πόπη παλεύει στο δύσκολο χώρο της πολιτικής. Την εκτιμώ γιατί είναι συνάδελφος μου και έχουμε δουλέψει μαζί. Η πολιτική ζητά πράγματα που καμιά φορά είναι πάνω από τις δυνάμεις μας. Τώρα έχει δύσκολο και ανηφορικό δρόμο

Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιώργος Αυτιάς: «Δεν το έχω πει ποτέ, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου...»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα πριν μερικά χρόνια και την εφημερίδα Real αναφέρθηκε πίσω στην εποχή που αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Με την ευκαιρία, δείτε την επίθεση που δέχθηκε από τη σύζυγό του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ας γυρίσουμε πίσω στη στιγμή που αποχωρήσατε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Τι θυμάστε από τότε;

Είναι μια ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Εκείνο το καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε στον Alpha και στη μεγάλη σύσκεψη είπε: «Θα ξεκινάμε το πρωί με τον Γιώργο Αυτιά, μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η Ρούλα Κορομηλά και το πρόγραμμα θα κυλάει μια χαρά».

Μάλιστα, θυμάμαι όταν ήρθαν τα νούμερα της πρώτης ημέρας, όταν είχε 26% ο Παπαδάκης και 25% εγώ, μου είπε: «Σε τρεις μέρες θα τον έχεις φάει» Και την τρίτη μέρα είχα 35% εγώ και 24% ο Παπαδάκης.

Γιώργος Αυτιάς

Επιβεβαιώθηκε πλήρως γιατί έβλεπε πολύ μπροστά. Το οφείλω αυτό στον Νίκο και δε θα το ξεχάσω ποτέ!

Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγμή;

Κατ'αρχάς κάτι έβλεπε ο Νίκος που εγώ δεν μπορούσα, λόγω της αγωνίας, λόγω του ότι πάντα είχα κάποιες ανασφάλειες. Ο Νίκος έβλεπε μπροστά. Και γι'αυτό έχει κάνει αυτά που έχει κάνει. Εν πάση περιτπώσει, ανέλαβα μια μεγάλη ευθύνη γιατί έπρεπε να παλέψω με τον δάσκαλό μου. Έπρεπε να δώσω μια μάχη απέναντι σ'εναν άνθρωπο που έως πρότινος ήμασταν δίπλα δίπλα. Έντιμη μάχη.

Ακούσατε κάτι πικρό από τον Γιώργο Παπαδάκη;

Όχι. Τον είχα ενημερώσει από νωρίς πως θα φύγω και του είχα εξηγήσει και τους λόγους. Διότι καλή η προπόνηση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να παίξεις και μπάλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share