Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Δέχτηκε «επίθεση» από τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη - Η ανακοίνωση στο Instagram

Οικογενειακοί...μπελάδες για τον δημοσιογράφο

28 Δεκεμβρίου 2022 14:09
Νίκος Χατζηνικολάου: Δέχτηκε «επίθεση» από τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη - Η ανακοίνωση στο Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, εκτός από επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι και ένας πολύ καλός οικογενειάρχης. Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz και ο έρωτας τους δεν κρύβεται.

Ο ίδιος, είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν μία τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με την ευκαιρία, δείτε τον μικρότερο γιο του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Εδώ δέχομαι γλυκιά... επίθεση! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα και τα likes έπεσαν... «βροχή».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία παρακάτω

Τους συνδέει φιλία πολλών ετών: Αυτός πάντρεψε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο δεύτερο γάμο του (photo)

Στις 14.06.2004 ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη, βίωσαν την απόλυτη ευτυχία επισφραγίζοντας τον έρωτα τους με γάμο.

Μάλιστα, ο γάμος τους θεωρήθηκε ένα από τα μεγάλα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς. Το 2007 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον Κωνσταντίνο ενώ το 2009 γεννήθηκε και ο γιος τους, Αλέξανδρος.

Η κόρη τους Εύα ήρθε να συμπληρώσει το καρέ της ευτυχίας τους το 2012. Παράλληλα, αυτή ήταν η επεισοδιακή πρόταση γάμου στην πρώτη του σύζυγο, Έλενα Κατρίτση.

χατζηνικολάου τσολακάκη

Τα τρυφερά λόγια του Νίκου Χατζηνικολάου για τη σύζυγό του και ο κουμπάρος τους

«Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Πέραν του ερωτικού στοιχείου, που είναι πολύ έντονο ακόμη μέσα μας, είναι στο πλευρό μου και ως σύμβουλος. Έχει μια πιο πειθαρχημένη στάση ζωής από μένα, που είμαι χύμα, πιο εκρηκτικός, και με βοηθάει να βάζω μερικά πράγματα σε τάξη, να περιμένω να πέσει η σκόνη τους, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση και να μην λειτουργώ κυκλοθυμικά. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο –πολύ πιο ισορροπημένο από μένα- που φέρνει στην οικογένειά μας γαλήνη», είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Down Town.

Ο γάμος τους έγινε στην Εκάλη, λοιπόν, αλλά ποιος ήταν ο κουμπάρος; Ο λόγος γίνεται για τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος τους πάντρεψε με την τότε σύζυγό του, Μαρία Ιωάννου.

Λάτσιος Χατζηνικολάου Καλημέρης

Τον Χατζηνικολάου και τον Καλημέρη τους συνδέει φιλία πολλών ετών, ενώ από το 1982 γνωρίζονται και οι γυναίκες τους. Το χάπενινγκ αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού, με καλεσμένους λαμπρές παρουσίες όπως η Άννα Βίσση, η οποία είναι και επιστήθια φίλη της νύφης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share