Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Εύη Βατίδου με τον Κούγια: «Να μην κάνει δηλώσεις τέτοιου τύπου, είμαι η μάνα των παιδιών του»

Δε «μάσησε» τα λόγια της

6 Ιουνίου 2023 14:28
Έξαλλη η Εύη Βατίδου με τον Κούγια: «Να μην κάνει δηλώσεις τέτοιου τύπου, είμαι η μάνα των παιδιών του»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εύη Βατίδου βρέθηκε στο πλατό της Super Κατερίνα και μίλησε για τον νέο της σύντροφο και αν ενημέρωσε τον Αλέξη Κούγια για αυτήν την νέα αρχή στην ζωή της. Παράλληλα, η ίδια έγινε έξαλλη αναφερόμενη στα σχόλια του πρώην συζύγου της για τον Ηλία Κωνσταντίνου και τόνισε να μην κάνει δηλώσεις τέτοιου τύπου, καθώς είναι η μάνα των παιδιών του.

«Αν είναι δυνατόν αν μετά από τόσα χρόνια χωρισμού θα πρέπει να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον στην περίπτωση που έχουμε έναν καινούργιο σύντροφο ή προχωράμε την ζωή μας. Σαφώς προχωρήσαμε κι οι δύο την ζωή μας. Δεν έχω άλλη σχέση με αυτό το κομμάτι του Αλέξη. Τα παιδιά είναι ενήλικα.

Εγώ προσωπικά δεν ενημερώνω κανένα πλέον. Ούτε άδειες παίρνω. Είναι δυνατόν; Για ποιο πράγμα να ενημερώσω; Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ούτε έχει τεθεί στο παρελθόν. Είναι και πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να μιλάμε για γάμο» είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

«Όσο για τον πρώην σύζυγό μου, θα ήθελα να με υποστηρίξει του κόμματος στην «Φωνή λογικής» και να μην κάνει δηλώσεις άλλου τύπου. Πιστεύω στην υποστήριξή του. Θα ήθελα μία καλή αντιμετώπιση κι υποστήριξη. Έχει τους τρόπους του και σε αυτό ευελπιστώ.

Είμαι η μάνα των παιδιών του κι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτόν. Πιστεύω ότι σε τέτοιες στιγμές θα έπρεπε να υπάρχει η αλληλεγγύη κι υποστήριξη και μέχρι εκεί» συμπλήρωσε η Εύη Βατίδου.

«Βόμβα» από Εύη Βατίδου: «Το πρόβλημα στη σχέση μας με τον Ηλία είναι...»

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και στον Παναγιώτη Βαζαίο, ρίχνοντας «βόμβα» και αποκαλύπτοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Με την ευκαιρία, δείτε πώς σχολίασε τον νέο της σύντροφο ο Αλέξης Κούγιας.

Επιτέλους μετά από καιρό, ο έρωτας σου χτύπησε την πόρτα. Πώς νιώθεις;

Νιώθω υπέροχα. Με τον σύντροφό μου γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Μου πάει τελικά αυτή η πόλη. Έχει μια όμορφη αύρα και μου ταίριαξε. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη. Αλλά έγιναν τα πράγματα κάπως μαγικά.

Σε τρόμαξε η διαφορά ηλικίας; Είπες δημόσια ότι ο σύντροφός σου είναι 35 ετών και εσύ 47…

Όχι, καθόλου δεν με τρόμαξε η διαφορά ηλικίας που έχουμε. Εγώ τα βρίσκω πολύ μαζί του. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν δύο άνθρωποι έχουν καλή χημεία μεταξύ τους, περνάνε καλά, στηρίζει ο ένας τον άλλον και καταλαβαινόμαστε με τα μάτια. Μία σχέση δεν ξέρεις ποτέ πού θα φτάσει και πού θα πάει. Σημασία έχει να υπάρχει σεβασμός και να περνάμε όμορφα.

Ηλίας Κωνσταντίνου και  Εύη Βατίδου

Είστε καιρό σε σχέση;

Είμαστε μαζί περίπου δυόμισι μήνες. Το πρόβλημα για εμάς δεν είναι η διαφορά ηλικίας αλλά η διαφορά χιλιομέτρων. Αυτός είναι στη Θεσσαλονίκη κι εγώ στην Αθήνα. Αυτό που μας δυσκολεύει είναι το πήγαινε-έλα πάνω κάτω. Από τη μία κρατάει τη σχέση ζωντανή όλο αυτό, από την άλλη όμως υπάρχει και το τεχνικό θέμα των χιλιομέτρων. Να βρούμε δηλαδή χρόνο και μέρες για να είμαστε μαζί. Το καλό βέβαια επίσης είναι ότι όταν βρισκόμαστε συγκατοικούμε είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη, οπότε επίσης όλο αυτό μας έχει φέρει πιο κοντά.

Ο σύντροφός σου ασχολείται με το μόντελινγκ. Σου έχει ζητήσει κάποιες συμβουλές;

Ασχολείται και με το μόντελινγκ. Δεν είναι στην ηλικία που ξεκινάει το επάγγελμα οπότε θα μου ζητήσει συμβουλές. Έχει κάνει την πορεία του, έχει βρει τα πατήματά του. Επίσης έχει και τις δικές του επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη.

Θα έλεγες «ναι» σε έναν δεύτερο γάμο;

Είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι πλέον. Ο γάμος δεν μου δίνει αυτή τη στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει έναν γάμο, έχω τα παιδιά μου, οπότε νιώθω πλήρης σε αυτό το κομμάτι. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω έναν καλό άνθρωπο στο πλάι μου, που να μου μιλάει όμορφα, να με φροντίζει και να με κάνει να αισθάνομαι καλά γι’ αυτό που είμαι. Δεν μ’ ενδιαφέρουν λοιπόν, ούτε οι γάμοι, ούτε τα νυφικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share