Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Καρφιά» Αλέξη Κούγια στην Εύη Βατίδου και τη νέα της σχέση: «Να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά. Eγώ δεν έχω...» (Video)

«Εκείνο που μπορώ να πω μόνο και αυτό είναι και μια προτροπή...»

10 Μαΐου 2023 12:22
«Καρφιά» Αλέξη Κούγια στην Εύη Βατίδου και τη νέα της σχέση: «Να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά. Eγώ δεν έχω...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο «Πρωινό» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό, με αφορμή τις εξελίξεις στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στον καρκίνο, αλλά και στη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας πω ότι το βασικό πρόβλημα της υγείας μου, δηλαδή ο καρκινικός όγκος που βρέθηκε κοντά στους λεμφαδένες και που χρειάστηκε να αφαιρεθούν και οι 39 λεμφαδένες, έχει εξαλειφθεί. Επειδή ο καρκίνος είναι ένα ύπουλο γεγονός, είναι μια ύπουλη ασθένεια, θα χρειαστεί επί δύο χρόνια να κάνω μια σειρά ορμονεθαρεπειών. Ο καρκίνος έχει τελειώσει για μένα».

«Καρφιά» Αλέξη Κούγια στην Εύη Βατίδου και τη νέα της σχέση

Όσον αφορά στη νέα σχέση της Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου, ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε: «Ακούστε κάτι, αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Έχω κάνει μια δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτός ο γάμος έχει τελειώσει από το 2007, έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια.

Και εκείνο που μπορώ να πω μόνο και αυτό είναι και μια προτροπή, και προς την πρώην σύζυγό μου, να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά τα οποία εξελίσσονται εξαιρετικά και έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη μελλοντική τους ζωή, ποιος είναι ο πατέρας τους, ποια είναι η μητέρα τους και τι κάνουν στη ζωή τους. Ούτε πριν παντρευτώ, ούτε μετά που τελείωσε ο γάμος αυτός, εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει οποτεδήποτε, μια προσωπική μου σχέση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share