Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Πεθερός" και "γαμπρός" μαζί! Η σφιχτή αγκαλιά του Γιάννη Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο μετά τις φήμες ότι διατηρεί σχέση με την κόρη του, Ελεωνόρα (Video)

Οι δύο άνδρες χαιρετήθηκαν θερμά

3 Ιουνίου 2023 13:16
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με την Σίσσυ Χρηστίδου. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο δημοφιλής καλλιτέχνης συναντήθηκε «τηλεοπτικά» με τον Νίκο Συρίγο, μετά τις φήμες ότι ο δημοσιογράφος διατηρεί σχέση με την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η σφιχτή αγκαλιά του Γιάννη Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο μετά τις φήμες ότι διατηρεί σχέση με την κόρη του, Ελεωνόρα

Ο Νίκος Συρίγος παρακολούθησε τη συνέντευξη, κάνοντας και εκείνος ερωτήσεις στον Γιάννη Ζουγανέλη και ακούγοντας προσεκτικά όσα απαντούσε, με την κάμερα να καταγράφει τις αντιδράσεις του.

«Μουγγοθόδωρος» ο Νίκος Συρίγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που...» (Video)

Ο Νίκος Συρίγος βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, λόγω των δημοσιευμάτων που αφορούν στην προσωπική του ζωή. Όπως έχει γίνει γνωστό, εδώ και λίγο καιρό, ο Νίκος Συρίγος φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με τους δυο τους να προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους χωρίς να προκαλούν.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν πρόσφατα τον Νίκο Συρίγο με τον ίδιο ωστόσο να αποφεύγει ευγενικά να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το μήνυμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη 2 μήνες μετά το διαζύγιό της.

«Μουγγοθόδωρος» ο Νίκος Συρίγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είστε εδώ. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι μια χαρά, όλοι είμαστε καλά. Σέβομαι πάρα πολύ τη δουλειά σας, σας αγαπώ πάρα πολύ. Φιλιά πολλά» είπε ο Νίκος Συρίγος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share