Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Αγάπη, συγχώρεση και εμπιστοσύνη. Εύχομαι ο καθένας να βρήκε την προσωπική του Ανάσταση» - Το μήνυμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη 2 μήνες μετά το διαζύγιό της (photo)

«Πέρασαν οι μέρες χωρίς να τα πούμε…»

20 Απριλίου 2023 10:52
«Αγάπη, συγχώρεση και εμπιστοσύνη. Εύχομαι ο καθένας να βρήκε την προσωπική του Ανάσταση» - Το μήνυμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη 2 μήνες μετά το διαζύγιό της (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο επίκεντρο των ειδήσεων πριν από λίγες εβδομάδες με αφορμή τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή ακόμη και όταν έγινε γνωστό ο χωρισμός της από τον πρώην σύντροφό της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με τον Σωτήρη, τον τετράποδο φίλο της και ευχήθηκε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το μήνυμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη 2 μήνες μετά το διαζύγιό της

«Πέρασαν οι μέρες χωρίς να τα πούμε… Εύχομαι ο καθένας να βρήκε την προσωπική του Ανάσταση. Αγάπη, συγχώρεση, εμπιστοσύνη και αγκαλιά.

Τελευταία μέρα στο νησί και εγώ μαζί με τον Σωτήρη απολαμβάνουμε τον ήλιο και την θάλασσα ενώ μαθαίνουμε ότι στην πόλη γίνεται χαμός από βροχή.

Όπως και να χει, όπως και να σας βρίσκει αυτό το απόγευμα, χρόνια πολλά με τη δύναμη σας ενεργή για όμορφα ξεκινήματα.

Το καλοκαίρι δεν αργεί πολύ. Θα είμαστε «Μαζί» και σε αυτό!», αναφέρει στην ανάρτησή της.

«Υπήρχαν προστριβές από το...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» Γιάννη Ζουγανέλη για το διαζύγιο της Ελεωνόρας και του Σπύρου Δημητρίου

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου και όπως εξομολογείται στη συνέντευξή του δεν τη συμβούλευσε τίποτα μετά από αυτή την αλλαγή στην προσωπική της ζωή.

Με το διαζύγιο της κόρης σας, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, από τον Σπύρο Δημητρίου τη συμβουλεύσατε κάτι;

Τίποτα απολύτως. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι που ναι μεν είναι δικό μου αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που είχε στη ζωή της, δεν θα έπαιρνα θέση. Στον λόγο της τιμής μου. Η μητέρα της έχει μια άλλη σχέση και μιλάνε. Εγώ αποστασιοποιήθηκα από ενδιαφέρον και όχι από αδιαφορία. Δεν ευδοκίμησε λοιπόν αυτή η σχέση και πήραν την απόφαση να χωρίσουν κοινή συναινέσει.

Φαντάζομαι ότι η κόρη σας είναι μια χαρά τώρα…

Ναι. Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι από το καλοκαίρι είχαν έρθει σε προστριβές αλλά πολιτισμένα.

Αποκαλύψεις «φωτιά» Γιάννη Ζουγανέλη για το διαζύγιο της Ελεωνόρας και του Σπύρου Δημητρίου

Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για τον χωρισμό τους σας είχαν ενοχλήσει;

Με ενοχλεί και μερικές φορές με τρομάζει. Δεν θα με ενοχλούσε αν ήταν αλήθεια αυτά που δημοσιεύονται. Έχει συμβεί και σε μένα στο παρελθόν. Μια φορά είχαμε πάει στην εκδήλωση ενός ξενοδοχείου και βγαίνοντας έξω είδα τη βαφτιστήρα μου, Νικολέτα, με την οποία είχα να βρεθώ αρκετό καιρό. Από τη χαρά της ήρθε πάνω μου και με αγκάλιασε και έπεσε πάνω μου με όλο της το σώμα. Κάποιος τράβηξε μια φωτογραφία και μια εφημερίδα που δεν υπάρχει πια με είχε εξώφυλλο: Ο Ζουγανέλης με γκόμενα στο ξενοδοχείο.

Σκεφτήκατε να κινηθείτε νομικά;

Όχι, δεν θέλω. Στεναχωριέμαι απλώς. Το ψέμα με ενοχλεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share