Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πεθαίνει από την πείνα ο Πέτρος Φιλιππίδης: Χωρίς δουλειά και φαγητό ο άλλοτε ακριβοπληρωμένος πρωταγωνιστής (photo)

«Βόμβα» για τη ζωή του σήμερα

31 Μαΐου 2023 13:39
Πεθαίνει από την πείνα ο Πέτρος Φιλιππίδης: Χωρίς δουλειά και φαγητό ο άλλοτε ακριβοπληρωμένος πρωταγωνιστής (photo)
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού που αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πεθαίνει από την πείνα. Ο άλλοτε ακριβοπληρωμένος πρωταγωνιστής έχει μείνει χωρίς δουλειά και φαγητό όπως γράφει το εξώφυλλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός είδε τη ζωή του να καταρρέει και το πορτοφόλι του να «στενεύει» όταν κατηγορήθηκε για δύο απόπειρες και έναν βιασμό.

Έκτοτε, μπορεί ο ίδιος να μην μπήκε στη φυλακή, αλλά η καθημερινότητά του δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Η λάμψη έχει γίνει πλέον σκοτάδι και ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αναγκαστεί να βγάλει σε πλειστηριασμό τόσο τη βίλα του στο Ψυχικό, όσο και το εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes»

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Πολύ πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο: Τι είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Φιλιππίδης για τον πατέρα του, Πέτρο

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και ασχολείται και εκείνος με την υποκριτική. Οι δυο τους έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλο και η προφυλάκιση του ηθοποιού ήταν κάτι που στοίχισε αρκετά στον 25χρονο νεαρό μαζί με όσα ακολούθησαν από τα media.

O γιος του Πέτρου Φιλιππίδη γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη. Με την ευκαιρία δείτε τις άσχημες εξελίξεις για τον ηθοποιό: «Βόμβα» με την ανακοίνωση του δικηγόρου του.

Δήμητρης και Πέτρος Φιλιππίδης

Όταν ο ηθοποιός μιλούσε με καμάρι για τον μονάκριβο γιο του

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες»,

«Ξέρει και ξέρουμε ότι θα υπάρξει σύγκριση με τον πατέρα του, αλλά από την άλλη θα σταματήσουμε το όνειρο ενός ανθρώπου, εάν πράγματι κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, επειδή ο πατέρας του είναι ηθοποιός; Ο Δημήτρης θα χαράξει το δικό του δρόμο κι έχω την πεποίθηση, την επιθυμία, αλλά του το εύχομαι κιόλας, να γίνει καλύτερος από μένα»

Και ο Δημήτρης Φιλιππίδης, όμως, μιλώντας στο παρελθόν στην εκπομπή «Ελένη» για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε πει ότι «στο σπίτι είναι πατέρας και καλός οικογενειάρχης. Είναι πάντα εκεί για μένα, βράχος. Ήταν και είναι αυστηρός ως πατέρας και ευτυχώς γιατί μου έδωσε αρχές» και συμπλήρωσε πως θαυμάζει το πείσμα και την αποφασιστικότητά του.

Δείτε τι δήλωνε ο γιος του πριν 7 χρόνια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share