Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Κανονικό παλάτι: Αυτό είναι το πολυτελέστατο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό που βγαίνει στο «σφυρί»

Ποια η τιμή εκκίνησης;

22 Μαρτίου 2022 21:05
Κανονικό παλάτι: Αυτό είναι το πολυτελέστατο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό που βγαίνει στο «σφυρί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης όχι μόνο βρίσκεται στην φυλακή, αλλά βλέπει να «ψαλιδίζονται» και τα περουσιακά του, με το σπίτι του στο Ψυχικό να βγαίνει στο «σφυρί».

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», σε έναν μήνα από τώρα, και πιο συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου, η μεζονέτα αναμένεται να βγει σε πλειστηριασμό. Πρόκειται για οικεία που ο κατηγορούμενος ηθοποιός έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του και στην οποία κατοικούσαν με τον γιο τους.

Σε ποια τιμή πωλείται

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρχική τιμή έχει οριστεί το ποσό των 645.000 ευρώ, και θυμίζουμε πως η πρώτη κατάσχεση είχε γίνει στις 21 Απριλίου του 2021. Αναφορικά με τη μεζονέτα, πρόκειται για οικία 365 τετραγωνικών στην επιφάνεια, υπόγειο που διαθέτει πάρκινγκ, τέσσερις αποθήκες, ισόγειο όπου υπάρχει η κουζίνα, ένα wc, σαλόνι και καθιστικό, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια.

Στο σημείο αυτό να αναφερθεί πως πρόκειται για το δεύτερο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη που βγαίνει σε πλειστηριασμό αφού είχε προηγηθεί αυτός της εξοχικής του κατοικίας, τη στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις και με την υγεία του.

Πέτρος Φιλιππίδης σπίτι

Πέτρος Φιλιππίδης σπίτι σαλόνι

Πέτρος Φιλιππίδης σπίτι καναπές

Πέτρος Φιλιππίδης σπίτι δέντρο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share