Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Βάζει τέλος στα σενάρια η Ελένη Χατζίδου για τις σχέσεις της με την Μαρία Κορινθίου - «Δεν θέλω να γίνονται τέτοια...» (video)

Η αποκάλυψη για το παρασκήνιο της παρεξήγησης

30 Μαΐου 2023 11:14
Βάζει τέλος στα σενάρια η Ελένη Χατζίδου για τις σχέσεις της με την Μαρία Κορινθίου - «Δεν θέλω να γίνονται τέτοια...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Την Ελένη Χατζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου έξω από τα στούντιο της εκπομπής “Breakfast @ Star”. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον. Με την ευκαιρία, δείτε το «καρφί» της παρουσιάστριας για την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Χατζίδου ανέφερε αρχικά: «Οι συζητήσεις ξεκίνησαν αλλά δεν τελείωσαν. Όλα καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα γιατί δεν είναι τίποτα σίγουρο. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και δεν μας απασχολεί το τι γράφεται. Από εβδομάδα θα έχω να σου πω κι άλλα».

Σχετικά με τη Μαρία Κορινθίου, η Ελένη Χατζίδου απάντησε: «Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα με τη Μαρία Κορινθίου. Ούτε είχα πει κάτι για τη Μαρία Κορινθίου, αν ακούσει την εκπομπή θα καταλάβει. Το μόνο που είχα πει χιουμοριστικά ήταν το «πάνω από το πτώμα μου» και καλά για να το ελαφρύνω γιατί δεν θέλω να γίνονται τέτοια».

«Το ιδανικό για εμάς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να μείνουμε, να συνεχίσουμε έτσι, γιατί έχουμε δέσει ως ομάδα από την πρώτη στιγμή. Με βλέπεις έτσι γιατί η μικρή δεν ήθελε να πάει πρώτη φορά σχολείο. Όλα καλά, όλα στρώνουν» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

Αγωνία για την Ελένη Χατζίδου: Ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε από την εκπομπή! «Χρειάστηκε να...» - Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου

Κανονικά εμφανίστηκε στο Breakfast@Star το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, η Ελένη Χατζίδου, στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου. Η παρουσιάστρια, η οποία ήταν άρρωστη τις προηγούμενες ημέρες, καλημέρισε κανονικά το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, ένιωσε αδιαθεσία και δεν επέστρεψε στον «αέρα», με τον Ετεοκλή Παύλου να ενημερώνει τον κόσμο, λέγοντας:

«Εδώ είμαστε και πάλι! Να ενημερώσω πως η Ελένη μου, η Ελένη μας είχε μια αδιαθεσία, χρειάστηκε να βγει για λίγο έξω να χαλαρώσει, να πάρει τις ανασούλες της. Μπορεί να μπει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε κάποιο ζώδιο. Αυτά είναι παιδιά, live εκπομπή είναι, συμβαίνουν αυτά σε όλους».

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share