Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο ένας και μοναδικός: Αυτός ήταν ο πραγματικός έρωτας της πριγκίπισσας Νταϊάνα (photo)

Και προφανώς δεν ήταν ο Κάρολος!

29 Μαΐου 2023 15:12
Ο ένας και μοναδικός: Αυτός ήταν ο πραγματικός έρωτας της πριγκίπισσας Νταϊάνα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να νομίζουμε πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Dodi Fayed, όμως όσοι την γνώριζαν καλά ήξεραν πως τελικά άλλον αγάπησε πραγματικά! Ποιος ήταν ο ένας και μοναδικός;

Από όλα τα τραγικά περιστατικά που συνέβησαν στη ζωή της πριγκίπισσας Diana, το μεγαλύτερο είναι η ιστορία -και το άδοξο τέλος- της σχέσης της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ή μήπως όχι; Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η τελευταία της ευχή πριν πεθάνει.

Η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε τους προβληματισμούς της σε θέματα ανατροφής με τον William και τον Harry, όμως η σχέση της με τον Κάρολο ήταν αυτή που την έκανε να πέσει σε κατάθλιψη.

Η Diana, ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα που λάτρευε τη ζωή και τις απλές απολαύσεις της, παντρεύτηκε έναν μελλοντικό βασιλιά - αυτό που κάποιοι θα θεωρούσαν το όνειρο κάθε γυναίκας - αλλά αντί για παραμύθια και ουράνια τόξα, βρέθηκε αντιμέτωπη με την απιστία, το διαζύγιο και, τελικά, έναν πρόωρο θάνατος στην πόλη που λάτρευε, το Παρίσι.

Η ζωή της Diana άλλαξε μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο με πολλούς τρόπους.

Η «θλιμμένη πριγκίπισσα» συνέχισε να έχει μαζί της την υποστήριξη του κόσμου, καθώς ήταν η Πριγκίπισσα του Λαού, η πριγκίπισσα που εκπροσωπούσε τον καθημερινό πολίτη και γι' αυτό όλοι την λάτρευαν. Ωστόσο, δεν είχε πλέον την πλήρη υποστήριξη της βασιλικής οικογένειας. Και τι μ΄αυτό; Δεν την εμπόδιζε καθόλου να θέλει να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και να αναζητήσει την αληθινή αγάπη. Αυτό επιχείρησε με τον Dodi Fayed, τον Αιγύπτιο παραγωγό ταινιών και κληρονόμο, που πέθανε μαζί της στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του 1997. Αλλά τελικά αυτός ήταν ο έρωτας της ζωής της;

Η Diana ήθελε να μετακομίσει στο Πακιστάν για τον έρωτα της ζωής της

Σύμφωνα με την Express, ο άντρας που η Diana αγάπησε όσο κανέναν άλλο ήταν ο χειρουργός Hasnat Khan, που ζούσε στο Λονδίνο και είχε κλέψει την καρδιά της Diana, αν και και οι δύο ήξεραν ότι η σχέση τους δεν θα λειτουργούσε.

«Ο Hasnat Khan ήταν ένας αξιοπρεπής, έντονα συναισθηματικός άνδρας από μια παραδοσιακή, συντηρητική πακιστανική οικογένεια και ανησυχούσε για το πώς θα λειτουργούσε η σχέση του με την πριγκίπισσα», είπε κάποτε η Jemima Khan, σεναριογράφος και φίλη της Diana και συγγενής του Hasnat. Η Diana και o Hasnat λέγεται πως είχαν σχέση δύο χρόνια πριν από τον θάνατό της και το άγχος για την αποκάλυψη αυτού του δεσμού προκαλούσε φόβο και στους δύο.

Η πριγκίπισσα ήξερε ότι ο χειρουργός θα δυσκολευόταν αν βρισκόταν στο στόχαστρο των media! «Η Diana ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Hasnat και ήθελε να τον παντρευτεί, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε πως θα έπρεπε να ζήσει για πάντα στο Πακιστάν», έχει πει πολλές φορές η Jemima Khan. Επιπλέον, η Diana επισκέφτηκε την οικογένεια του Hasnat για να ρωτήσει για τη ζωή στο Πακιστάν και πόσο δύσκολο θα ήταν να προσαρμοστεί μένοντας εκεί. «Ήθελε να μάθει πόσο δύσκολο ήταν για μένα να προσαρμοστώ στη ζωή στο Πακιστάν και ζητούσε συμβουλές για το πώς εγώ αντιμετώπισα τη ζωή εκεί, με τις πεποιθήσεις και τον καθημερινό τρόπο ζωής», είπε η Jemima.

Τελικά, λόγω των διαφορετικών κοινωνικών τους τάξεων, η Diana αναγκάστηκε να «συμβιβαστεί» με τον Dodi Fayed, αφού ο Hasnat επέλεξε να χωρίσουν, κάτι που «ράγισε» την καρδιά της αείμνηστης πριγκίπισσας, μια πληγή που κουβαλούσε για πάντα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share