Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άφησε το «Τούνελ» και έπιασε τον χορό: Η Αγγελική Νικολούλη χορεύει στην μέση του δρόμου και «ρίχνει» το Instagram

Κυριακάτικα κέφια για την παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ»

28 Μαΐου 2023 21:32
Άφησε το «Τούνελ» και έπιασε τον χορό: Η Αγγελική Νικολούλη χορεύει στην μέση του δρόμου και «ρίχνει» το Instagram
Από Ανθή Κουρεντζή

Ένα ξεχωριστό βίντεο ανέβασε η Αγγελική Νικολούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε να ξετρελάνει τους followers της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που έκανε στην τελευταία εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε στο Instagram ένα διαφορετικό βίντεο από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Χωρίς ταγέρ αυτή τη φορά και μακριά από το πλατό της εκπομπής της η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε να χορεύει σε έναν επαρχιακό δρόμο.

Η Αγγελική Νικολούλη – που δεν δίνει γενικά πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή – στο βίντεο εμφανίζεται με καθημερινά ρούχα να χορεύει στη μέση του δρόμου στους ρυθμούς μιας ξένης μελωδίας.

«Σεισμός» για το Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε τη γυναίκα «αράχνη» σε υπόθεση εξαφάνισης (Video)

Συγκλονιστική θα είναι για ακόμα μια φορά η εκπομπή του Mega με την Αγγελική Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» και θα σημειωθεί «σεισμός» με τις αποκαλύψεις. Νέα στοιχεία βλέπουν το φως απόψε το βράδυ (5/5) σε μια εκπομπή που θα σας καθηλώσει, καθώς η δημοσιογράφος εντόπισε τη γυναίκα «αράχνη» σε υπόθεση εξαφάνισης.

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έρχεται απόψε στις 23:20, στο Mega, με νέα στοιχεία για τρεις υποθέσεις που έχουν αναστατώσει την κοινή γνώμη. Με την ευκαιρία, δείτε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Άλεξ από τη Βέροια.

  • Το «Τούνελ» εντόπισε τη γυναίκα-«αράχνη» σε υπόθεση εξαφάνισης. Ο περίεργος ρόλος της και η προσπάθεια να θολώσει τα νερά. Η κινητοποίηση μετά την έρευνα της εκπομπής και τα νέα πρόσωπα-«κλειδιά» που μιλούν.
  • Η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας γυναίκας έχει αναστατώσει ένα ολόκληρο νησί. Τι λέει μάρτυρας που την είδε τελευταίος. Τι παράξενο συνέβη στο σημείο;
  • Στο… «Φως» και πάλι η μυστηριώδης υπόθεση του οδηγού που σώθηκε από βέβαιο θάνατο μετά από τροχαίο και χάθηκε. Νέος μάρτυρας αλλάζει τα δεδομένα. Το ύποπτο αυτοκίνητο και οι έρευνες που ξεκίνησαν. Το περίεργο τηλεφώνημα του άγνωστου άνδρα στην αδελφή του αγνοούμενου.

Δείτε το βίντεο

Φως στο Τούνελ: «Παγερή» επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη - «Ήταν μια κηλίδα αίμα...» (video)

Εδώ και λίγη ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια είδηση για την ανατρεπτική εκπομπή του Mega και της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ». Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με δύο συνταρακτικές υποθέσεις.

Δύο δολοφονίες, που θα συνταράξουν, όχι μόνο τους τηλεθεατές, αλλά και την ίδια την ομάδα της παρουσιάστριας, όπως τότε με την απειλή που είχε δεχτεί. Απόψε (21/4) Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στις 23:20, προκειμένου να λύσει για ακόμη, μια φορά την υπόθεση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share