Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη - «Όταν τελείωνε το γύρισμα ή η παράσταση...» (video)

Η εξομολόγηση για την ηθοποιό μετά από χρόνια

28 Μαΐου 2023 16:54
Αποκάλυψη «βόμβα» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη - «Όταν τελείωνε το γύρισμα ή η παράσταση...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Για τις αναμνήσεις του από την συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Κατσαρός. Με την ευκαιρία, δείτε το καυτό ημίγμυνο κλικ της ηθοποιού από το 1960.

Μιλώντας για τις φήμες γύρω από τον δύστροπο χαρακτήρα της Ελληνίδας σταρ, ο Γιώργος Κατσαρός ξεκαθάρισε: «Ήταν σωστή επαγγελματίας. Ήθελε αυτό που ξεκινάει να το τελειώνει σωστά. Ήθελε οι συνεργάτες της να ακολουθούν οπωσδήποτε τις υποδείξεις της».

Συνεχίζοντας ο μουσικοσυνθέτης επισήμανε: «Είχε πάντα δίκιο. Ήταν ένας σωστός επαγγελματίας, ο οποίος όμως όταν τελείωνε η παράσταση ή τα γυρίσματα, ήταν ένας άνθρωπος όλο γλύκα, που δεν είχες λόγο να πεις ότι τώρα μου έκανε παρατήρηση» συμπληρώνει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Είχε ένα δικαίωμα λόγω του μεγάλου ταλέντου της να κάνει και τις παρατηρήσεις της. Δεν ήταν κακό αυτό» πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιώργος Κατσαρός.

«Είχε παράλληλη σχέση με την...» - Αποκάλυψη σάλος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο με τη σχέση και το γάμο τους, ο οποίος πέρασε από χίλια κύματα. Μάλιστα, έχουν γίνει κατά καιρούς αρκετές αποκαλύψεις για άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής των αείμνηστων ηθοποιών.

Η δημοσιογράφος Ροζίτα Σώκου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τους δύο ηθοποιούς. Όπως είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Δέσπω Διαμαντίδου. Σύμφωνα με όσα είπε, δεν ήταν κάτι μυστικό…

"Τα είχε επίσημα, δεν ήταν μυστικό, το ξέραμε όλοι. Εγώ πήγαινα συχνά στη Δέσπω και δίπλα είχε ένα διαμερισματάκι μικρό ο Δημήτρης, το οποίο ήταν δικό του. Αφού είχε τελειώσει το φαγητό του με τη Δέσπω, μετά από παράσταση, κατά τις 4 το πρωί τον είδε κάποιος με την Αλίκη. Έτσι το μάθαμε. Η Δέσπω έμαθε για τον δεσμό του Δημήτρη και της Αλίκης από τις εφημερίδες. Δεν την πείραξε, δεν κάθισε να κλάψει. Αυτό ήταν το σπουδαίο, η ψυχραιμία της", είχε πει η Ροζίτα Σώκου.

Στη συνέχεια μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Την Αλίκη την έφαγε η μανία να έχει ευτυχισμένο τον κόσμο! Ο κόσμος την ήθελε πάντα με το λουλούδι στα μαλλιά. Όταν έπαιξε τη “Φιλουμένα Μαρτουράνο” ήταν η καλύτερη “Φιλουμένα” που έχω δει στη ζωή μου. Αλλά βγήκε μελαχρινή και 50άρα και το έργο έπεσε αμέσως. Ο κόσμος δεν την άφησε να αγιάσει". Μιας και αναφερθήκαμε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείτε εδώ τη μητέρα της.

«Είχε παράλληλη σχέση με την...» - Αποκάλυψη σάλος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share