Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για την Σοφία Αλιμπέρτη - «Μπήκαμε σε μια διαδικασία να...»

«Δεν μαλώσαμε ποτέ...»

27 Μαΐου 2023 14:18
Αποκάλυψη «βόμβα» για την Σοφία Αλιμπέρτη - «Μπήκαμε σε μια διαδικασία να...»
Από Ανθή Κουρεντζή

Πριν λίγες ημέρες η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Πάτρας βρέθηκαν ξανά μαζί στο πλατό μετά από 17 χρόνια.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» που παρουσιάζει η πρώην συνεργάτιδά του και μίλησε για τη συγκίνησή του σε δηλώσεις που έκανε στο «Super Κατερίνα».

«Ήταν πολύ ωραία στιγμή και χαίρομαι ιδιαιτέρως. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ, είχε πάει στην Πάρο και είχαμε χαθεί. Υπήρχε πάντα αγάπη και μια καλή σχέση. Έχουμε περάσει αξέχαστες στιγμές, έχουμε κάνει μεγάλες αποστολές. Έχουμε πάει πάρα πολλές φορές στην επαρχία, έχουμε γελάσει πολύ» είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός. Η Σοφία είναι πολύ δοτικός άνθρωπος και όπως είπε η ίδια μπήκαμε σε μια διαδικασία να της δείξω κάποια πράγματα στη δουλειά εγώ, ήταν ένας άνθρωπος που σου έδινε πολύ χώρο» ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

«Την είδα πολύ ορεξάτη και χαρούμενη. Συγκινήθηκα και ήταν εμφανές ότι συγκινηθήκαμε, υπήρχε τρακ και αμηχανία, δεν είναι ότι συναντιέσαι επί προσωπικού, αλλά ήταν μια τηλεοπτική συνάντηση που ήρθε μετά από τόσα χρόνια» πρόσθεσε τέλος, ο Θανάσης Πάτρας.

Συγκλονίζει η Σοφία Αλιμπέρτη: «Τον παππού μου τον πένθησα στα μπουζούκια»

Η Σοφία Αλιμπέρτη στην σημερινή εκπομπή, Πέμπτη 25/5 «Ζήσε Αλλιώς» με αφορμή το κεφάλαιο «πένθος» θέλησε να μοιραστεί τη δική της ιστορία με την απώλεια του παππού της. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική τηλεοπτική συνάντηση της παρουσιάστριας με τον Θανάση Πάτρα.

Όσες φορές έχει αναφερθεί στην παιδική της ηλικία, ο παππούς της ήταν ο πρωταγωνιστής της καρδιάς της αφού τη μεγάλωσε και η αγάπη μεταξύ τους ήταν ανιδιοτελής.

«Ο παππούς μου είναι ο άντρας που με μεγάλωσε και του χρωστάω ό,τι είμαι σαν προσωπικότητα. Ήταν και μάγκας, κούκλος, καλλονός. Μαζί του έμαθα να πίνω μπύρες από πολύ μικρή.

Όταν τον έχασα, η αντίδρασή μου ήταν να πάω με τον πρώην άντρα μου σε ένα μπουζουξίδικο και να πίνω σε μια γωνία για τον παππού μου.

Εγώ με αυτό τον τρόπο τον πένθησα, τον τίμησα. Νιώθω ότι αυτό θα ήθελε γιατί ήταν μάγκας, δεν ήθελε κλάματα. Έτσι με είχε μάθει, βίβα, ζαπάτα και τα πίναμε», εξομολογήθηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share