Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γενέθλια για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι ευχές της Φίνος Φιλμ με μία φωτογραφία από τα παλιά

«Χρόνια πολλά Ζωζώ μας!»

27 Μαΐου 2023 11:56
Γενέθλια για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι ευχές της Φίνος Φιλμ με μία φωτογραφία από τα παλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει σήμερα (27/5) τα γενέθλιά της. Η απόλυτη Ζωζώ, έχει αφήσει το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο και τη νυχτερινή Αθήνα και εξακολουθεί να τραβά τα βλέμματα με το μπρίο της και τον δυναμισμό της.

H ηλικία της παραμένει άγνωστη. «Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητα μου γιατί είχα εγώ ταυτότητα και στη νεαρή μου οντότητα». Με αυτά τα λόγια η Ζωζώ Σαπουντζάκη δίνει την απάντησή της σε όσους ψάχνουν την ηλικία της και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η ηλικία είναι μονάχα ένας αριθμός.

«Λαμπερή και υπέροχη ακόμα και σήμερα, η Ζωζώ Σαπουτζάκη κλείνει το μάτι στον χρόνο και συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το πάθος της για ζωή. Χρόνια πολλά Ζωζώ μας!», γράφει σε ανάρτηση στο Twitter η Finos Film.

Δάκρυα χαράς για την Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Συγκινήθηκα βλέποντας τον...»

Μια αναπάντεχη συνάντηση είχε πρόσφατα η Ζωζώ Σαπουντζάκη, γεγονός που την έκανε να συγκινηθεί. Με την ευκαιρία, δείτε την δημόσια εξομολόγηση της ηθοποιού.

Η γνωστή ηθοποιός είχε βγει σε μια γνωστή ταβέρνα στο κέντρο της Αθήνα και εκεί συνάντησε τον Άλκη Κούρκουλο, με τον οποίο μοιράστηκε και ένα σχετικό στιγμιότυπο, αποκαλύπτοντας μάλιστα, πως αυτή η συνάντηση την συγκίνησε.


Η δημοφιλής ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, δίπλα στον γιο του Νίκου Κούρκουλου και τη συνόδευσε γράφοντας: «Απόψε συγκινήθηκα πολύ, βλέποντας τον Άλκη Κούρκουλο, τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό, παιδί του πολυαγαπημένου μου, Νίκου Κούρκουλου».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε ιδιαίτερη αδυναμία και συμπάθια στον πατέρα του Άλκη Κούρκουλου, Νίκο Κούρκουλο, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο του 2007.

Μαγκιόρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έκανε... χαμό στη γιορτή της τραγουδώντας και χορεύοντας με το σύντροφό της

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την φήμη της ως... βασίλισσας της νύχτας, με την ίδια να προκαλεί χαμό στην ονομαστική της εορτή πλάι στο σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μεταξύ των καλεσμένων της Ζωζώς Σαπουντζάκη, που μίλησε επίσης ανοικτά για άλλη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, ήταν και οι ηθοποιοί Μαρία Ιωαννίδου και Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ πάντα στο πλευρό της βρισκόταν ολόκληρη τη βραδιά και ο επί 25 χρόνια σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη τραγούδησε και χόρεψε και τα στιγμιότυπα από τη γιορτή της ανέβηκαν στα social media, κερδίζοντας τον θαυμασμό και τα θετικά σχόλια της αφαπημένης ηθοποιού.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε το μυστικό στην διατροφή της για να διατηρεί την σιλουέτα της άψογη στα 89 της χρόνια

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπορεί να είναι πλέον 89 ετών όμως διατηρεί μια σιλουέτα που θα τη ζήλευαν ακόμα και 20άρες.

Η αγαπημένη Ελληνίδα σταρ, που περνά πολύ ωραία και στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει και έναν υπέροχο σύντροφο στο πλευρό της, προσέχει αρκετά για να κρατιέται σε αυτά τα κιλά και σε αυτή τη φόρμα. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες τροφές που αποφεύγει να τις τρώει!

Όπως έχει δηλώσει η ίδια η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της ημέρας, φροντίζει να καταναλώνει μικρά γεύματα που περιέχουν κοτόπουλο, λαχανικά και ψάρια ενώ το πρωινό της περιλαμβάνει φρυγανιές με μέλι, καφέ και πορτοκαλάδα.

Δεν τρώει καθόλου μακαρόνια αλλά και γλυκά ενώ μια φορά στο τόσο ίσως και να δοκιμάσει ένα σοκολατάκι.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε το μυστικό στην διατροφή της για να διατηρεί την σιλουέτα της άψογη στα 89 της χρόνια

Άλλο ένα από τα μυστικά της είναι ότι κοιμάται 8 ώρες κάθε βράδυ.

«Προσέχω τη διατροφή μου. Τρώω λίγο κοτόπουλο. Μυρίζω τους λουκουμάδες και λέω “πες ότι τους έφαγες”. Τρώω μια-δύο φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και λίγο καφέ για πρωινό. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω. Το βράδυ συνήθως είμαι καλεσμένη και θα πάω να φάω.

Κάνω υγιεινή ζωή. Δεν τρώω καθόλου μακαρόνια. Προτιμώ να τρώω φρούτα, λαχανικά και ψάρια, που δυστυχώς στερούμαι όταν δεν είμαι στην Κινέττα. Μια φορά στο τόσο θα φάω κανένα σοκολατάκι και κανένα λαδερό, όπως τα γεμιστά της αδελφής μου, που τα φτιάχνει υπέροχα αλλά από τα δεκαεπτά μου χρόνια, έχω μάθει να τρώω λίγο. Όταν ήμουν μικρή, επειδή ήμουν λαίμαργη, είχα κάποια παραπανίσια κιλά και έκανα τρέλες για να αδυνατίσω. Μπορεί δηλαδή να έτρωγα ένα φιλέτο το μεσημέρι με μια ντομάτα κομμένη στα τέσσερα και μέχρι που θα κοιμόμουν το βράδυ, έτρωγα μόνο δύο μήλα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share