Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένη, εγώ φταίω που...»

Η σπάνια εξομολόγησή για την προσωπική της ζωή

4 Μαΐου 2023 16:52
Αποκάλυψη «βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένη, εγώ φταίω που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ίσως η πιο αγαπητή show woman που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Η ίδια είχε κάνει προ ετών τον απολογισμό της στο περιοδικό DownTown και ήταν άκρως αποκαλυπτική, τονίζοντας πως δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένη και φταίει που δεν είναι τέλεια η ζωή της. Με την ευκαιρία, δείτε την επεισοδιακή γνωριμία με τον τωρινό της σύντροφο, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της νύχτας είχε δηλώσει:

«Εγώ την έφτιαξα τη ζωή μου. Κι αν δεν είναι τέλεια, εγώ φταίω γι’αυτό. Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένη με μένα. Ήμουν υπερβολική, ήθελα απ’την κορφή ως τα νύχια να είναι όλα σωστά. Άμα κάτι δεν ήταν τέλειο, μ’ έπιανε θλίψη, καθόμουν στο σπίτι μου κι έκλαιγα»

«Έχω ζήσει πολλά και έξω από την Ελλάδα. Περπατούσα στη Νέα Υόρκη με έδειχναν με το δάχτυλο οι Αμερικανοί και έλεγαν This is Zozo. Τους άρεσε το ταμπεραμέντο μου, η εμφάνιση που είχα, ο τρόπος μου. Θα έκανα μεγάλη καριέρα αν έμενα στην Αμερική, αλλά μήπως δεν κάνω κι εδώ που είμαι στο σπίτι μου;

Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ζωζώ Σαπουντζάκη

Εγώ ήθελα να έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους. Στην προσωπική μου ζωή ήμουν αδύναμη. Δυνατή έγινα το 1994, στις 20 Ιανουαρίου όταν πέθανε ο άντρας μου ο Αντρέας με τον οποίο ήμασταν 23 χρόνια μαζί»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νιώθει λες και είναι 20 χρονών: «Δεν θέλω να μιλάω για την ηλικία μου. Είμαι όσο αισθάνομαι κι εγώ νιώθω εικοσάρα. Νιώθω σέξι αλλά δεν κάνω τη μπεμπέκα. Δίνω και δείχνω αυτό που είμαι. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο. Κι αν έρθει ο έρωτας θα τον καλωσορίσω»

«Το ιδανικό για μένα ήταν να φύγω από τη ζωή ακαριαία, χωρίς να πονέσω. Κι αν ήταν και χορεύοντας ακόμα καλύτερα. Να σου πω κάτι; Θα ήθελα πολύ τη στάχτη μου να τη ρίξουν στη θάλασσα κάτω από το σπίτι μου, στην Κινέττα… Άντε καλέ! Έχω χρόνια μπροστά μου! Τι κάθομαι και σου λέω τώρα…», κατέληξε.

«Την μισώ...δεν την θέλω καθόλου την κοντή»: Άγριο κράξιμο στην Ζωζώ Σαπουντζάκη (video)

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν το μεγαλύτερο sex symbol της εποχής της με την γοητεία της να έχει κάψει πολλές καρδιές. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός μεγιστάνας έκανε σαν τρελός από έρωτα για εκείνη.

Μεγαλώνοντας δεν έχασε ποτέ την γοητεία και το ταπεραμέντο της, ενώ δεν διστάζει να ντύνεται με φανταχτερά ρούχα όπως έκανε πάντα.

Αυτό φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους, όπως την γνωστή performer Τάνια Κέλλυ, η οποία μόνο μέλι δεν έσταξε για την Ζωζώ Σαπουντζάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

"Την μισώ τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Την μισώ και την σιχαίνομαι. Είναι 80 χρόνων, λέμε 80, 100 χρόνων και βγαίνει με τα μπούτια έξω, γυμνή. Έχεις δει καμιά 80χρονη να βγαίνει με τα μίνι που βγαίνει αυτή; Δεν τη χωνεύω, είναι κακιά γυναίκα. Δεν τη θέλω καθόλου την κοντή. Την μισώ. Άσε μια φορά που την είδα κάπου και μύριζε ναφθαλίνη. Το ρούχο που φόραγε ήταν από ναφθαλίνη», δήλωσε η Τάνια Κέλλυ. Τι λέτε; Θα έχουμε αντιδράσεις ή απάντηση από την Ζωζώ ή όχι;"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share