Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έχω και εγώ τα δικά μου θέματα!» - Ο μορφασμός της Σίας Κοσιώνη και η... δικαιολογία της παρουσιάστριας στην κάμερα (Video)

«Γιατί μας το πήρατε...»

23 Μαΐου 2023 09:13
«Έχω και εγώ τα δικά μου θέματα!» - Ο μορφασμός της Σίας Κοσιώνη και η... δικαιολογία της παρουσιάστριας στην κάμερα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας μορφασμός θαυμασμού για τα γραφικά που είχε φτιάξει το σχετικό τμήμα του ΣΚΑΪ την βραδιά της εκλογικής αναμέτρησης με φόντο τη Βουλή την Ελλήνων ξέφυγε από τη Σία Κοσιώνη την ώρα που την έδειχνε η κάμερα.

Παράλληλα, χθες η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, όπου κάθεται στο άδειο της πλατό μετά από 8,5 ολόκληρες ώρες!

Η κάμερα "τσάκωσε" τον μορφασμό της Σίας Κοσιώνη και η... δικαιολογία της παρουσιάσριας

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με το που αντιλήφθηκε ότι η συγκεκριμένη κίνηση φάνηκε στον τηλεοπτικό φακό και πέρασε στους τηλεθεατές, θέλησε να δικαιολογηθεί λέγοντας,

«Γιατί μας το πήρατε το Σύνταγμα που ήταν τόσο ωραίο; Τίποτα, θαύμαζα τα γραφικά μας, έχω κι εγώ τα δικά μου θέματα».

«Πάγωσε» on air η Σία Κοσιώνη - «Τι συνέβη;»

Στον ΣΚΑΪ και στη μεγάλη βραδιά για τις Εκλογές 2023 με τη Σία Κοσιώνη βρέθηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Με την ευκαιρία, δείτε τα σχόλια για τον Αλέξη Τσίπρα στο Twitter.

Ο υποψήφιος βουλευτής αποχώρησε απρόσμενα μετά την τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε.

«Τώρα αυτό είναι πολιτικό σχόλιο; Αυτό είναι πολιτικό σχόλιο; Τώρα, σοβαρά θα συζητήσουμε έτσι; Εσείς που είστε με την κανονικότητα, ποια είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα αυτή τη στιγμή στη χώρα; Για πείτε μου για την κανονικότητα. Θεωρείτε κανονικό στην Ελλάδα να έχουμε 12% υπερβάλλουσα θνησιμότητα όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο -2,3%. Δεν θα το σχολιάσετε ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Θεωρείτε κανονικό να έχουμε χάσει 97% ανθρώπους εκτός ΜΕΘ; Το θεωρείτε κανονικό αυτό κ. Πορτοσάλτε. Δικαίωμα σας αλλά δεν θα κάτσω εδώ να μιλάω έτσι με αυτά που μου λέτε» πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία βγάζοντας το μικρόφωνο και αποχωρώντας από το πλατό.

Που πάτε; Τι, γιατί φεύγετε; Μα γιατί φεύγετε κύριε Ηλιόπουλε; Τι συνέβη;» αναφώνησε η Σία Κοσιώνη στο απρόσμενο φευγιό του καλεσμένου της από την βραδιά του ΣΚΑΪ για τις Εκλογές 2023. «Μπορείτε, παρακαλώ, να το ξανασκεφτείτε και να έρθετε πάλι πίσω; Άρη, μισό λεπτό. Θέλω να πω το εξής. «Είναι μία πολύ δύσκολη νύχτα για τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πιεσμένοι και είναι δύσκολα διαχειρίσιμο αυτό το αποτέλεσμα. Λίγο πιέστηκε ο κ. Ηλιόπουλος, λυπάμαι που έφυγε. Νομίζω ότι το έκανε λίγο εύκολα αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share