Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

«Μετά από 8,5 ώρες...»: Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά την εκλογική βραδιά

Στιγμές χαλάρωσης και περισυλλογής για την παρουσιάστρια

22 Μαΐου 2023 17:53
«Μετά από 8,5 ώρες...»: Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά την εκλογική βραδιά
Από Ανθή Κουρεντζή

Μετά από μια δύσκολη τηλεοπτική βραδιά εξαιτίας των βουλευτικών εκλογών, η Σία Κοσιώνη επιτέλους βρήκε ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο πριν τον δεύτερο γύρο που έρχεται στις επόμενες εβδομάδες. Με την ευκαιρία, δείτε το σκηνικό που «πάγωσε» την Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, όπου κάθεται στο άδειο της πλατό μετά από 8,5 ολόκληρες ώρες!

«Στιγμές χαλάρωσης και περισυλλογής μετά από 8,5 ώρες στον αέρα… Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου στον ΣΚΑΙ που έδειξαν για μία ακόμη φορά τη “στόφα” μας, σε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν και πάνω από όλα σε όλους εσάς που και χθες ήσασταν εκεί μαζί μας», έγραψε η Σία Κοσιώνη.

«Εσύ τι έκανες;»: Η απορία της Σίας Κοσιώνη για το ερώτημα στην Έλλη Στάη (video)

Η συμβουλή που ζήτησε η Σία Κοσιώνη από την Έλλη Στάη. Με την ευκαιρία, δείτε την on air δύσκολη στιγμή της Σίας Κοσιώνη.

Η Σία Κοσιώνη ήταν αυτή που ανέλαβε τον συντονισμό στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για τις εκλογές 2023. Στο πάνελ βρισκόταν και η πολύπειρη Έλλη Στάη, από την οποία, η οικοδέσποινα της βραδιάς, ζήτησε μερικές συμβουλές για τα τελευταία λεπτά πριν το exit poll.

«Εγώ θέλω να πω στην Έλλη Στάη, που θα με καταλάβει… Αυτά τα τελευταία τρία, τέσσερα λεπτά που περίμενες μέχρι το exit poll, εσυ τι έκανες;», ρώτησε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

Ε.ΣΤ.: Αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Ότι γίνεται κι εδώ… Ότι έρχεσαι γύρω γύρω πας από το exit poll.

Σ.Κ.: Για πες, αυτά τα τρία λεπτά τι να τα κάνω;

Ε.ΣΤ.: Σου λένε αυτά που σου είπε και ο κύριος Θεοδωρικάκος, ότι δεν μπορώ να πω τίποτα και περιμένεις να περάσει η ώρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share