Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

«Χείμαρρος» η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Ανδρουλάκη - «Αν ζούσε ο Ανδρέας δεν θα τον άφηνε ούτε...» (video)

Κόλαφος

22 Μαΐου 2023 10:51
«Χείμαρρος» η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Ανδρουλάκη - «Αν ζούσε ο Ανδρέας δεν θα τον άφηνε ούτε...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Με πράσινη μπλούζα εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφιζε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία δήλωσε «έτοιμη, θέλοντας και μη», να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, όπως είπε χαριτολογώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Στέλιου Καλαθά για την Δήμητρα Παπανδρέου.

«Είναι η μέρα που μιλάει ο λαός. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια, έχω δηλώσει ότι δεν με εκφράζει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, οπότε είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει για εμένα πολιτικός χώρος που να με εκφράζει. Νιώθω πολιτικά “ορφανή”», τόνισε η κ. Λιάνη – Παπανδρέου.

«Το ΚΙΝΑΛ εγώ δεν μπορώ να το πω ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Τον σημερινό αρχηγό δεν νομίζω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου θα τον άφηνε ποτέ να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του», πρόσθεσε.

Ουδείς το ήξερε: Η άγνωστη «χυλόπιτα» της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Ανδρέα Παπανδρέου

Κι όμως, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ρίξει κάποτε «χυλόπιτα» στον Ανδρέα Παπανδρέου και ουδείς το ήξερε. Με την ευκαιρία, δείτε το άγνωστο περιστατικό με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ όταν πέθανε.

Την αποκάλυψη είχε κάνει πριν καιρό ο ανιψιός της, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, αναπληρωτής διοικητής στο Ασκληπιείο της Βούλας, ο οποίος ανέφερε για πρώτη φορά ένα άγνωστο στο ευρύ κοινό περιστατικό με την ίδια και τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει αμφότεροι στην πόλη, παραμονές των εκλογών της 10ης Οκτωβρίου του 1993.

Η Αλίκη είχε πάει στη συμπρωτεύουσα για την πρεμιέρα παράστασής της στο ΚΘΒΕ και ο Ανδρέας, που ήταν τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την προεκλογική του ομιλία στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Στο εν λόγω ξενοδοχείο, μάλιστα, έμεναν και οι δύο, οπότε η συνάντηση μεταξύ τους υπήρξε αναπόφευκτη.

«Εγινε Σάββατο, γύρω στις 07.00 το απόγευμα, στο φουαγιέ του Μακεδονία Παλλάς. Τότε, θυμάμαι χαρακτηριστικά, υπήρχαν δύο δερμάτινοι καναπέδες κι ένα μικρό μπαρ, στο οποίο καθόμασταν η οικογένεια πριν ξεκινήσουμε να πάμε στην παράσταση. Την ίδια ακριβώς στιγμή ήταν η μεγάλη προεκλογική ομιλία του μετέπειτα πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Τότε πραγματικά ήταν μεγάλες οι προεκλογικές ομιλίες, με αθρόα προσέλευση πολιτών» δήλωσε ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης στο debater.gr.

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ανδρέας Παπανδρέου

«Συναντιούνται στο φουαγιέ, έξω από τα ασανσέρ την ώρα που κατέβαιναν, οπότε μόλις τη βλέπει ο Ανδρέας Παπανδρέου -μια έντονη αναμφισβήτητα προσωπικότητα- πλησιάζει προς την πλευρά της και μ’ εκείνο το αρχοντικό χειροφίλημα της λέει: “Αγαπητή κυρία Βουγιουκλάκη, χαίρομαι πολύ που σας βλέπω. Θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Θέλω να καθυστερήσετε πέντε λεπτά την παράσταση και να βγούμε μαζί δύο λεπτά στην εξέδρα. Να βγείτε μαζί μου να χαιρετίσουμε το παρευρισκόμενο πλήθος”.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη χαμογέλασε με εκείνο το σπιρτόζικο και όλο λάμψη βλέμμα, μειδίασε και απάντησε ακαριαία: “Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, αυτό που μου ζητάτε δεν μπορώ να το κάνω. Εσείς είστε πολιτικός και προσπαθείτε να τουμπάρατε τον άλλο. Όλοι ξέρουμε ότι θα είστε ο επόμενος πρωθυπουργός. Θα είστε το 45%, σας λέω το 50% των Ελλήνων! Εγώ, δυστυχώς για εσάς, είμαι το 99% και δεν μπορώ να βγω μαζί σας”, αποχωρώντας για να πάει προς το θέατρο» συμπλήρωσε ο ανιψιός της Βουγιουκλάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share