Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σπαραγμός ψυχής για την κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα: «Έφυγε από τη ζωή ο μόνος...»

Βυθίστηκε στο πένθος από την ξαφνική απώλεια

18 Μαΐου 2023 23:51
Σπαραγμός ψυχής για την κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα: «Έφυγε από τη ζωή ο μόνος...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη βιώνει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς πριν από λίγους μήνες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της, πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Όσο λοιπόν η make up artist περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της θα πρέπει, όπως όλες οι εγκυμονούσες να προσέχει την υγεία της και να μην βιώνει πολύ έντονα συναισθήματα, όπως το δυσάρεστο γεγονός, που πληροφορήθηκε την Πέμπτη 18/5.

Πιο αναλυτικά, έγινε γνωστό πως μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε, έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο επιχειρηματίας ήταν σε σχέση με τη μητέρα της Όλγας για πολλά χρόνια. H Όλγα από τη μεριά της με το που πληροφορήθηκε το γεγονός έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook, εξομολογούμενη, πως η σχέση της με τον εκλιπόντα ήταν τόσο καλή, που τον ένιωσε σαν πατέρα της.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη για το θάνατο του Στηβ Κακέτση

«Έφυγε από την ζωή ο μόνος "αληθινός" πατέρας που γνώρισα!!!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Λίγα λόγια για τον Στήβ Κακέτση

Ο Στηβ Κακέτσης είχε πάρα πολλά νυχτερινά μαγαζιά, μεταξύ των οποίων και η θρυλική “Νεράιδα” αν και υπήρξε πολύ επιτυχημένος στον τομέα του, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων το 1994, για εννιά μήνες βρέθηκε στην φυλακή.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές, αφού προτεραιότητα και για τους δυο είχε το παιδί τους. Κάτι που πολλοί δεν ξέρουν και είχε αναφέρει ο Στηβ Κακέτσης σε συνέντευξή του, είναι ότι είχαν και ένα άλλο παιδί, το οποίο “έφυγε” από την ζωή μέσα σε 36 ώρες.

Ο Μάκης Κακέτσης, όπως είναι το όνομα του παιδιού του, έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics και ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share