Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όπως τη γέννησε η μαμά της: Ολόγυμνη η Ρούλα Κορομηλά για ανδρικό περιοδικό (photos)

Η σέξι φωτογράφιση που έχει μείνει στην ιστορία

18 Μαΐου 2023 12:39
Όπως τη γέννησε η μαμά της: Ολόγυμνη η Ρούλα Κορομηλά για ανδρικό περιοδικό (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ρετρό και το vintage πάντα αρέσουν, κυρίως όταν αφορούν εμφανίσεις επωνύμων από το μακρινό παρελθόν. Έτσι ψάξαμε και βρήκαμε τη μοναδική ολόγυμνη φωτογράφιση της Ρούλας Κορομηλάς, που πόζαρε, όπως τη γέννησε η μαμά της, για ανδρικό περιοδικό

Η εμφάνισή της αυτή που άφησε ιστορία έδειξε για πρώτη φορά την πιο «ερωτική» πτυχή της αποκαλούμενες και ως εθνικής παρουσιάστριας. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η πρώτη δουλειά της Ρούλας Κορομηλά.

Το διαδίκτυο ανέσυρε δυο γυμνές φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά για το περιοδικό Penthouse. Η φωτογράφιση είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 1999.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Ρούλα Κορομηλά γυμνή
Η γυμνή φωτογράφιση της Ρούλας Κορομηλά

Η γυμνή φωτογράφιση της Ρούλας Κορομηλά
Όταν φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή για ανδρικό περιοδικό

Ο κακός χαμός με τη Ρούλα Κορομηλά: Το «μπλόκο» από την ΕΡΤ και οι παράλογες απαιτήσεις της

Ο κακός χαμός έγινε με τη Ρούλα Κορομηλά μετά το μπλόκο της ΕΡΤ στις παράλογες απαιτήσεις της. Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Η Ρούλα Κορομηλά όπως είχε αποκαλύψει πριν από καιρό το ciao.gr είχε αυτοπροταθεί στη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης για να αναλάβει την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ 2 θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κλείσει τον κύκλο της στην τηλεόραση έτσι όπως τον άνοιξε πριν από περίπου 40 χρόνια μέσα από την συχνότητα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Παρά τις συζητήσεις που έκανε η παρουσιάστρια με τα υψηλόβαθμα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης τα αγκάθια ήταν πολλά ώστε να πέσουν οι υπογραφές και τελικά να επιστρέψει ξανά στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πράγματα στράβωσαν ή καλύτερα ναυάγησαν όταν η Ρούλα Κορομηλά απαίτησε να αναλάβει την παραγωγή της εκπομπής της ο αδερφός της Θανάσης Κορομηλάς, αλλά και να φέρει εξωτερικούς συνεργάτες στους οποίους θα πληρώνει όμως η Δημόσια Τηλεόραση.

Ρούλα Κορομηλά

Οι άνθρωποι της ΕΡΤ ξεκαθάρισαν τη Ρούλα Κορομηλά ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί αφού η εκπομπή που θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ στην πρωινή ζώνη θα είναι καθαρά εσωτερική παραγωγή με δημοσιογράφους και παραγωγούς που ήδη εργάζονται για το Δημόσιο κανάλι.

Αυτό ήταν και το βασικό στοιχείο που έφερε την ρήξη ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλά και τους διοικούντες της κρατικής τηλεόρασης ξεκαθαρίζοντας προς κάθε κατεύθυνση πως το οικονομικό budget της ΕΡΤ είναι συγκεκριμένο και πως δεν θα γίνουν εξωτερικές παραγωγές για το καθημερινό πρόγραμμα των καναλιών της.

Παρά το γεγονός ότι ο αδερφός της Ρούλας Κορομηλά είχε έρθει ήδη σε επαφή με δημοσιογράφους για να ενταχθούν στην πρωινή εκπομπή τελικά τα πράγματα έληξαν πρόωρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share