Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Άλαλος ο Νίκος Μουτσινάς: «Ποτέ ένας άνδρας δε μου έχει ξαναπεί...»

Το ιδιαίτερο σχόλιο για τον παρουσιαστή

17 Μαΐου 2023 17:15
Άλαλος ο Νίκος Μουτσινάς: «Ποτέ ένας άνδρας δε μου έχει ξαναπεί...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Νίκος Μουτσινάς πάντοτε σχολιάζει όσους αναφέρονται στο όνομά του, με τον ίδιο να εκπλήσσεται ευχάριστα με τα λόγια που άκουσε από συνάδελφό του, μετά την... υπεράσπιση του Γιώργου Λιάγκα.

«Έχει ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς. Για το μυαλό του ξέρουμε, το αφήνω απ’ έξω, αλλά νομίζω είναι ο ωραιότερος άνδρας που υπάρχει την Ελλάδα», ανέφερε πρόσφατα στο The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγο καιρό μετά το παράπονό του, ότι έχουν διακόψει την επικοινωνία με τον Νίκο Μουτσινα.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ακούγοντας το κομπλιμέντο του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε: «Νομίζω ότι δεν μου έχει ξαναπεί άνδρας στην τηλεόραση, ότι είμαι ο πιο όμορφος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως πλέον έφτασε η ώρα να αποκαταστήσεις τις σχέσεις του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θα τον πάρω τηλέφωνο, δεν γίνεται. Περιμένει τόσο καιρό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Eurovision 2023: «Μπράβο, να τον χαίρεστε! Μούσκεμα όλα...» - Ο Νίκος Μουτσινάς για την εμφάνιση του Andrew Lambrou

Με την Eurovision και την εμφάνιση της Ελλάδας και της Κύπρου στον ημιτελικό ξεκίνησε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή. Ο Victor Vernicos και ο Andrew Lambrou βρέθηκαν στο επίκεντρο των σχολίων του παρουσιαστή.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς είπε για την εμφάνιση της Ελλάδας: «Ο Βίκτωρας ήταν πάρα πολύ καλός χθες. Τα τραγούδια που πέρασαν δεν ήταν ότι ήταν εξαιρετικά και να πεις πω πω! Ο Victor είχε μια ωραία φρεσκάδα… μπορεί να μην είχε την εξαιρετική άρτια φωνή, αλλά ήταν πάρα πολύ ωραίος, ήταν πολύ θετικό. Μπράβο αγόρι μου».

Στη συνέχεια, βλέποντας τα πλάνα του Andrew Lambrou από την Κύπρο, ο Νίκος Μουτσινάς είπε όλο νόημα: «Πάμε Κύπρο όπως είστε. Ωραίος και ωραίο τραγούδι. Μπράβο. Να τον χαίρεστε. Και η Κύπρος νομίζω ήταν… τα νερά βλέπετε πίσω… μούσκεμα όλα. Ήταν μονόδρομος νομίζω. Καλή επιτυχία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share