ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Γιάννης Βογιατζής: «Έζησα μια πολύ ωραία ζωή! Θα έλεγα ένα ευχαριστώ σε αυτόν που με πίστεψε, στον…» – Εξομολόγηση ψυχής από τον αδικοχαμένο τραγουδιστή 5 χρόνια πριν (Video)

Γιάννης Βογιατζής: «Έζησα μια πολύ ωραία ζωή! Θα έλεγα ένα ευχαριστώ σε αυτόν που με πίστεψε, στον…» – Εξομολόγηση ψυχής από τον αδικοχαμένο τραγουδιστή 5 χρόνια πριν (Video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε ηλικία 89 ετών από ανακοπή καρδιάς άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα 15 Μαϊου, στο νοσοκομείο ο μεγάλος μας τραγουδιστής και ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής.

Ο ίδιος βρισκόταν εδώ και ένα μήνα στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας ενώ η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Γεννημένος στις 20 Δεκεμβρίου του 1934 στην Αθήνα, ο Γιάννης Βογιατζής διέπρεψε σε θέατρο, κινηματογράφο και ραδιόφωνο. Τιμήθηκε δύο φορές με το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης ενώ πολλές ήταν και οι συμμετοχές του σε αξέχαστες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Γιάννης Βογιατζής υπήρξε υποστηρικτής του Παναθηναϊκού και μάλιστα τραγούδησε και τον ύμνο της ομάδας.

Εξομολόγηση ψυχής από τον αδικοχαμένο Γιάννη Βογιατζή 5 χρόνια πριν

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Ζήνα Κουτσελίνη είχε μιλήσει το 2018 ο αγαπημένος τραγουδιστής σε μια συνέντευξη από καρδιάς.







Γιάννης Βογιατζής: Ανατροπή με την κηδεία του! «Φταίω και εγώ» – Η απάντηση του γιου του, Βασίλη

Ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα, αλλά θα ταφεί όπως επιθυμεί η δεύτερη σύζυγός του.

Τα παιδιά του σπουδαίου τραγουδιστή, συμφώνησαν με την απόφαση της δεύτερης συζύγου, με αποτέλεσμα η κηδεία του να γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας.

«Φταίω και εγώ» – Η απάντηση του γιου του, Βασίλη

Ο Βασίλης Βογιατζής μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας: «Η κηδεία του πατέρα μου θα γίνει 19 του μηνός στη 1 το μεσημέρι, στην Κερατέα, θα ακολουθήσει λειτουργία στην πλατεία της Κερατέας, στον Άγιο Δημήτριο στην εκκλησία και μετά θα πάμε στο νεκροταφείο της Κερατέας να τον θάψουμε και όχι να τον κάψουμε, όπως έγινε παρεξήγηση. Βέβαια φταίω κι εγώ λίγο για αυτό, φταίμε κι εμείς αλλά προέκυψε κι έτσι είναι επιθυμία της γυναίκας του να γίνει θρησκευτική τελετή».




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου