Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Καταρρακωμένη η Φαίη Σκορδά: «Δεν το χωράει ο νους! Δεν θέλω να το πιστέψω» (Video)

«Είναι κάτι παραπάνω από τραγωδία»

10 Μαΐου 2023 10:33
Καταρρακωμένη η Φαίη Σκορδά: «Δεν το χωράει ο νους! Δεν θέλω να το πιστέψω» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 5,5 μηνών βρέφους μέσα στο αυτοκίνητο, όταν ο 37χρονος πατέρας του το ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε στη δουλειά του, ξεκίνησε την εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, η οποία έδειξε σοκαρισμένη μη μπορώντας να πιστέψει την αδιανόητη τραγωδία.

Καταρρακωμένη η Φαίη Σκορδά

«Αποφεύγω στο πρώτο θέμα που έχουμε σήμερα, αποφεύγω γιατί δεν θέλω να το πιστέψω. Δεν το χωράει ο νους, δεν ξέρει τι συναίσθημα να περιγράψεις, απλά δεν θέλω να το πιστέψω…» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Είναι κάτι παραπάνω από τραγωδία» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά κι έδωσε τον λόγο στον δημοσιογράφο από την Άρτα για να μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Θρήνος για την Φαίη Σκορδά: «Θα πάρω μια ανάσα...»

Η Φαίη Σκορδά έμαθε ένα δυσάρεστο γεγονός το πρωί της Τρίτης (9/5) στον αέρα του «Πρωινό μας», πενθώντας για μια απώλεια στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, ιδιαίτερα συγκινημένη αποκάλυψε πως έχασε τον μεγάλο γάτο της, αλλά είπε πως θα πάρει μία ανάσα και θα συνεχίσει τη ροή της εκπομπής.

«Επειδή μου στέλνετε κάποια μηνυματάκια για την αρχή αυτού του σλοτ που φάνηκα λίγο κάπως είμαι μία χαρά έμαθα κάτι που δεν είναι ευχάριστο αλλά όλα καλά.

Έφυγε ο γάτος μου ο μεγάλος, αχ τώρα γιατί το είπα;… αλλά θα πάρω μία ανάσα και θα συνεχίσω, όλα καλά εντάξει ανθρώπινο είναι», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά, που άφησε κι ένα «καρφί» για τον Λιάγκα πρόσφατα, και προχώρησε στην κουζίνα για τη στήλη της μαγειρικής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share