Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Έγινε «Λούης» η Βίκυ Καγιά: Η ερώτηση δημοσιογράφου που την έκανε να το βάλει στα πόδια (video)

Την κυνηγούσε να την προλάβει αλλά...

8 Μαΐου 2023 18:03
Έγινε «Λούης» η Βίκυ Καγιά: Η ερώτηση δημοσιογράφου που την έκανε να το βάλει στα πόδια (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Χαμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα, μετά την απόφαση που πήρε η Βίκυ Καγιά να αποχωρήσει τόσο από το Shopping Star όσο και από το STAR, με πολλούς να μιλάνε για εξέλιξη "βόμβα", αφού συνεργαζότα με το κανάλι για 7 χρόνια και οι σχέσεις τους να είναι άριστες. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του Δημήτρη Σκουλού για την παρουσιάστρια.

Η διάσταση απόψεων ωστόσο στο τελευταίο ραντεβού που είχαν ήταν, όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος, ένα “καζάνι” που σιγόβραζε και που ξεχείλισε, όχι όμως για οικονομικούς λόγους, αλλά για τις αλλαγές που ζήτησε η παρουσιάστρια να γίνουν με σκοπό την ανανέωση τόσο του Shopping Star όσο και για το GNTM.

«Μερικές φορές τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει και θέλω να το τονίσω αυτό ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό. Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία.

Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Είναι ένα project που πάει τέλεια και σκίζει. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν», έχει πει η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις της για το τέλος της συνεργασίας τους.

Η πρώτη αντίδραση της μετά την απόφαση να αποχωρήσει από το STAR και τα σχόλια που ειπώθηκαν

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 λοιπόν και συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Μπάρκας, συνάντησε την Βίκυ Καγιά στο αεροδρόμιο με προορισμό την Κρήτη μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Βέβαια, δεν ήθελε να απαντήσει σε καμία ερώτηση, αφού δεν προλάβαινε.

«Αγάπη μου δεν μπορώ είναι τα παιδιά μου και με περιμένουν μαζί με τον Ηλία πάνω. Μα δεν μπορώ. Που να με δεις χρυσό μου στο αεροδρόμιο; Δεν ξέρω ακόμα είναι νωρίς», ανέφερε αρχικά τρέχοντας με τον δημοσιογράφο να τρέχει από πίσω της.

«Θα δούμε είναι νωρίς ακόμα. Έχουμε χρόνο. Τίποτα δεν μπορώ να ξέρω. Είμαι ακόμη στο συμβόλαιο μου και κάνω την δουλειά μου. Μην ανησυχείτε θα βρούμε όλοι τον δρόμο μας», συνέχισε ανεβαίνοντας στις κυλιόμενες.

«Ξίνισε» η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη Βίκυ Καγιά: «Ήταν σοκ, να την πάρω και να της πω τι;»

Στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε συνέντευξη η Ζενεβιέβ Μαζαρί που απάντησε για το First Dates, αλλά και για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star, την οποία χαρακτήρισε «σοκ».

«Ο κόσμος φλερτάρει και ήθελα να το δω από κοντά. Θα κάτσω να διαβάσω όλα τα σχόλια μετά την πρεμιέρα. Δεν ξέρω ακόμα για το αν θα πάει το First Dates του χρόνου, εγώ θα ήθελα να μην σταματήσει.

Στα παιδιά μου έχω μάθει ότι τα λεφτά μας είναι δικά μας και όταν προχωρήσει η σχέση μοιραζόμαστε τα πράγματα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κατέληγα μπροστά από τις κάμερες και μου αρέσει πολύ αυτή η εξέλιξη», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Ήταν λίγο σοκ! Δεν έχουμε μιλήσει, να την πάρω και να της πω τι; Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Της εύχομαι καλή τύχη στις αποφάσεις της».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share