Αγνώριστη η Πόπη Τσαπανίδου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αμέσως μετά την προπόνηση είχε ανεβάσει πριν καιρό η Πόπη Τσαπανίδου στο instagram και ήταν αγνώριστη!
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που πλέον είναι εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο της στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Με την ευκαιρία, δείτε την εμφάνιση της Πόπης Τσαπανίδου που προκάλεσε απογοήτευση.
«Κι αυτή είμαι εγώ αμέσως μετά την προπόνηση (τρέμε Κατερίνα Στικούδη). Λίγο πριν σκάσω από τα γέλια, χαρούμενη που ζω ακόμα μια ηλιόλουστη μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Δείτε τη φωτογραφία
Σούρουρο με τον Τάκη Ζαχαράτο – Η “αποκάλυψη” για την Πόπη Τσαπανίδου και τον Αλέξη Τσίπρα (Video)
Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή την παράστασή του στο «Παλλάς». Από τα πιο γαργαλιστικά θέματα που σχολίασε ήταν το μπότοξ του Αλέξη Τσίπρα.
Η “αποκάλυψη” του Τάκη Ζαχαράτου για την Πόπη Τσαπανίδου και τον Αλέξη Τσίπρα
«Από έγκυρες πηγές έμαθα ότι η Πόπη Τσαπανίδου του είπε ότι πρέπει να σε πάω για μπότοξ γιατί είχε κρεμάσει μετά την πρωθυπουργία, αλλά δεν ήξερε ότι εκεί πάει και η Μαρέβα, που είπε στον πλαστικό “κατέστρεψέ τον”! Για αυτό βγήκε αυτό το νεκροψυγειέ το μπότοξ με τα φρύδια Star Trek» είπε με χιούμορ.
«Ο Μητσοτάκης δεν χρειάζεται μπότοξ, είναι μόνιμα έτσι!» είπε για τον πρωθυπουργό και προβλήθηκε η μίμησή του. «Για να τον κάνω κάθομαι 6 ώρες στην καρέκλα» είπε.






0 ΣΧΟΛΙΑ