Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πιπεράτη ατάκα Σίσσυς Χρηστίδου για Λιάγκα - Θεοδωρίδου: «Στην γλώσσα των reality το "έχουμε έρθει πολύ κοντά" σημαίνει...»

«Πετούσε ατάκες ο ένας για τον άλλον»

6 Μαΐου 2023 13:04
Πιπεράτη ατάκα Σίσσυς Χρηστίδου για Λιάγκα - Θεοδωρίδου: «Στην γλώσσα των reality το
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την έκπληξη και πρωταγωνιστεί στο νέο video clip που κυκλοφόρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου για το τραγούδι «Χάρτης». Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο όλο νόημα για τη συνεργασία του παρουσιαστή με τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Πιπεράτη ατάκα Σίσσυς Χρηστίδου για Λιάγκα - Θεοδωρίδου

«Το βίντεο αυτό αφορά το video clip της Νατάσας Θεοδωρίδου στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Λιάγκας, που απολαύσαμε σε πρώτη μετάδοση χθες στο Πρωινό. Βεβαίως, ενώ ξέραμε ότι αυτοί άνθρωποι δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά και πετούσε ατάκες ο ένας για τον άλλον, τώρα όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας και προδίδει το video clip, έτσι έχουν έρθει πολύ κοντά.

Πιπεράτη ατάκα Σίσσυς Χρηστίδου για Λιάγκα - Θεοδωρίδου

Που τονίζω ότι στην γλώσσα των reality, το «έχουμε έρθει πολύ κοντά» σημαίνει πράγματα. Μην τα λες έτσι Γιώργο μου. Πάμε να δούμε το video clip και συνεχίζουμε» έκλεισε η Σίσσυ Χρηστίδου χαμογελώντας.

Τα πήρε όλα η Σίσσυ Χρηστίδου: Δύσκολες στιγμές για τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη δικαστική απόφαση

Τα νέα δεν είναι καλά για τον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής έχασε το δικαστήριο με τη Σίσσυ Χρηστίδου, έχοντας ζητήσει συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Ο ίδιος τη διεκδίκησε, χωρίς όμως να εισακουστεί τελικά δικαστικά το αίτημά του, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό».

Η απόφαση του δικαστηρίου για το αίτημα συνεπιμέλειας του Μαραντίνη

«Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια. Προφανώς τα παιδιά περνούν και χρόνο με τον πατέρα τους», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο, συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε π.χ. τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου», είπε στην εκπομπή η δημοσιογράφος, μετά την αποκάλυψη του καλλιτέχνη για την πρώην σύζυγό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share