Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Το αποκάλυψε πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη: «Από ένστικτο τα δύο παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου όταν με είδαν...»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την προσωπική του ζωή

5 Μαΐου 2023 14:10
Το αποκάλυψε πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη: «Από ένστικτο τα δύο παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου όταν με είδαν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη εξομολογήθηκε αρκετά για την προσωπική της ζωή στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» την Πέμπτη (4/5), μιλώντας μεταξύ άλλων για την οικογένειά της και το γάμο με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η ηθοποιός, που μίλησε και για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα παιδιά του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου, από τον προηγούμενο γάμο του.

«Ο σύζυγός μου έχει δυο παιδάκια. Στην αρχή είναι πάρα πολύ περίεργο όταν έρχονται σε επαφή όλα αυτά τα παιδιά, αλλά είναι και πολύ όμορφο να τα κοιτάς. Έχουν ένα ένστικτο κι αρχίζουν και χτίζουν μια σχέση μεταξύ τους. Βέβαια, πρέπει να είσαι πάρα πολύ ανοιχτός σε αυτό γιατί, πάντα ξεκινάει από τους μεγάλους. Όπως στα διαζύγια τα παιδιά καταστρέφονται από τους μεγάλους, έτσι και στις ενώσεις και στις μεικτές οικογένειες πάλι από τους μεγάλους ξεκινάει το κακό. Αν είσαι ανοικτός και δεν ξεχωρίσεις τα παιδιά θα πορευτούν όλα με πολύ ωραίο τρόπο», συμπλήρωσε.

Σε...αναμμένα κάρβουνα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: Είδε την αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο Λασκαράκη - Σουλτάτου

Τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου συμπληρώνονται σήμερα για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φαίνεται πως κάθεται σε...αναμμένα κάρβουνα, βλέποντας την αδημοσίευτη φωτογραφία που μοιράστηκε από το γάμο του η πρώην σύζυγός του.

Το ζευγάρι που σαν σήμερα, τον Απρίλιο του 2019 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κρήτη, έχοντας δίπλα του μόνο τα πρόσωπα της οικογενείας του και τους κουμπάρους τους, γιορτάζει σήμερα αυτά τα τέσσερα χρόνια κοινής ζωής.

Οι δυο τους, όλα αυτά τα χρόνια είναι αχώριστοι και δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο ο ένας τη συντροφιά του άλλου μοιράζοντας τον χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Κρήτης μιας και ο γνωστός σεφ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο όμορφο νησί. Με αφορμή τη σημερινή τους επέτειο, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια αδημοσίευτη φωτογραφία από εκείνη τη μέρα και έγραψε,

«29/04/2019 [wedding day]. Τρελοί κι αλλοπαρμένοι . @lefteris.soultatos χρόνια μας πολλά αγάπη μου».

γάμος Λασκαράκη Σουλτάτου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share