Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ

Η Σούλη Σαμπάχ έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Την είδηση του θανάτου της κοινοποίησε στο facebook ο ηθοποιός Μάκης Κωστίνης. Υπενθυμίζεται, ότι έφυγε από την ζωή ο Παύλος Μυροφορίδης.
«Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η κυρία Σούλη Σαμπάχ σύζυγος του Δημήτρη Νικολαΐδη που βλέπουμε εδώ φωτογραφία μαζί με την Ελένη Ερήμου και το μαγικό στήνει στις καλές εποχές σε μία δεξίωση Καλό παράδεισο να έχεις φίλη μου θυμάμαι τα γλέντια που κάναμε στο σπίτι σου στην οδό Πανόρμου. Καλό ταξίδι», έγραψε σε ποστ του δημοσιεύοντας κοινή τους φωτογραφία.
Ο πατέρας της καταγόταν από το Πολέμι της Πάφου και η μητέρα της από τη Χίο. Τη δεκαετία του 1950 ήρθε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στο γνωστό κοσμικό κέντρο «Τζάκι». Έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο μαζί με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη. Έχει παίξει επίσης στην τηλεόραση και στο θέατρο σε σημαντικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις.
Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Μοίραλης – Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του
Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/5) ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Μοίραλης της οικογένειας των αθλητικών παραγόντων.
Ο Γιώργος Μοίραλης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στη Μπούκα Αιγιάλειας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον άτυχο άνδρα βρήκε ο αδελφός του καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής και αυτό τον είχε ανησυχήσει.
Ο θάνατος του εκλιπόντος, με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, ήρθε από παθολογικά αίτια. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρο ενώ οι περίοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του χωρίς να μπορέσουν να τον βοηθήσουν.
Δείτε επίσης: «Πάγωσε» όλο το νησί: «Έφυγε» νωρίς η 43χρονη Αναστασία και αφήνει πίσω της δύο μικρά παιδιά






0 ΣΧΟΛΙΑ