Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πέρασα διπλό καρκίνο. Eίχα στο παχύ έντερο και έκανε μετάσταση στον πνεύμονα» - Ανατριχιάζει ο "φούρναρης" από το «Καφέ της Χαράς» (Video)

«Όταν χτυπάει καμπανάκι την υγεία μας...»

2 Μαΐου 2023 14:21
Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πέρασα διπλό καρκίνο. Eίχα στο παχύ έντερο και έκανε μετάσταση στον πνεύμονα» - Ανατριχιάζει ο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καλεσμένος Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ήταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του. Ο ίδιος έγινε για πρώτη φορά πατέρας σε ηλικία 63 χρόνων και καθώς είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σύζυγό του, Δέσποινα Μαραγκούδη.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πέρασα διπλό καρκίνο. Eίχα στο παχύ έντερο και έκανε μετάσταση στον πνεύμονα»

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είπε: «Αυτό που με έκανε να συνειδητοποιήσω είναι ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και χαλαροί, να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε ότι μας έχει κάνει καλό και να διώχνουμε ότι δεν μας κάνει καλό. Να προσέχουμε τον εαυτό μας και να ελέγχουμε όταν χτυπάει καμπανάκι την υγεία μας για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα που δεν μπορεί να διορθωθεί όταν είναι αργά. Είπα «φτάνει πια με το άγχος».

Και συνέχισε λέγοντας στην Μπέττυ: «Έχουν περάσει 13 χρόνια από τη διπλή περιπέτεια που πέρασα, ήταν διπλός καρκίνος. Είχα νοσήσει μια φορά στο παχύ έντερο και μετά είχε μετάσταση στον πνεύμονα. Έκανα δύο φορές θεραπεία…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share