Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός για την Κατερίνα Καραβάτου: «Η μαμά μου επέλεξε να φύγει την ώρα που...»

Τι εξομολογήθηκε για το χαμό της μητέρας της;

30 Απριλίου 2023 13:46
Σπαραγμός για την Κατερίνα Καραβάτου: «Η μαμά μου επέλεξε να φύγει την ώρα που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη, πρόσφατα. Η γνωστή παρουσιάστρια σπάραξε με τον τρόπο και την ώρα που η μαμά της επέλεξε να φύγει από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια του "Μy Style Rocks", αναφέρθηκε σε πολλά κεφάλαια της ζωής της, μεταξύ αυτών, στα παιδιά της, στο διαζύγιο και στις σχέσεις της με τον Κρατερό Κατσούλη μετά τον χωρισμό, καθώς επίσης και στον χαμό της μητέρας της. Με την ευκαιρία, έτσι θα μοιράσουν την περιουσία τους.

Στην ερώτηση που δέχθηκε για αν πρόλαβε να πει στη μητέρα της όλα αυτά που ήθελε, η Κατερίνα Καραβάτου, συγκινεί αναφέροντας τα εξής ακόλουθα:

«Ναι, με τη μητέρα μου είχα μία στενή σχέση από πάντα. Αυτό ήταν κάτι που είχε δημιουργήσει εκείνη, οπότε το ακολούθησα και αργότερα. Όταν μεγάλωσα, υπήρξαν τα πάνω και τα κάτω, αλλά έγινε η σχέση πιο ειλικρινής, γιατί μετά της έλεγα και πράγματα που δεν ήταν ωραία.

Κατερίνα Καραβάτου
Κατερίνα Καραβάτου

Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και με τον τρόπο που κατάφερα να είμαι δίπλα της όλο αυτό το πολύ άσχημο διάστημα και έτσι δεν έχω κρατήματα μέσα μου ότι έφυγε και δεν ήξερε.

Αισθάνομαι πολύ καλά που μπόρεσα να μεγαλώσω, να της τα πω και είμαι ευγνώμων που ήταν μαζί μου τόσο πολλά χρόνια. Η μαμά μου επέλεξε να φύγει την ώρα που ήμουν στην εκπομπή στο MEGA το Σαββατοκύριακο. Κι αυτό ήταν σημαδιακό.

Άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση που έπαιζε στο δωμάτιο και έτσι έφυγε. Επέλεξε να φύγει τότε και αυτό το είδα σαν να μου έλεγε: Κατερίνα προχώρα. Θέλω πάντα να κάνω υπερήφανους και τη μητέρα μου και τον πατέρα μου»

Λεφτά με το...τσουβάλι: Τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρναν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης από το Star

Λεφτά με το...τσουβάλι φαίνεται πως έπαιρναν κάθε μήνα ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου από το Star. Ο μισθός τους από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» φαίνεται ότι ανερχόταν σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το κασέ τους! Σε ποια οικονομική βαθμίδα άνηκε ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μηνιαία κασέ χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης στο Star

Ακολουθεί ωστόσο, αυτή των 4.000-15.000 ευρώ μηνιαίως, στην οποία ανήκει η πλειονότητα των επιτυχημένων παρουσιαστών της μικρής οθόνης. Σε αυτή φέρονται να συγκαταλέγονται πολλά πρόσωπα, όπως και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share