Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Στην αντεπίθεση η Αννίτα Πάνια: «Καμία ενοχή, έρχονταν άνθρωποι που δεν είχαν...»

Δε μετανιώνει για κανένα... παρατράγουδο

28 Απριλίου 2023 14:46
Στην αντεπίθεση η Αννίτα Πάνια: «Καμία ενοχή, έρχονταν άνθρωποι που δεν είχαν...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Αννίτα Πάνια έχει δει τις παλιές της εκπομπές να γίνονται αντικείμενο πολύ σκληρής κριτικής, με την ίδια όμως να μη μετανιώνει για τίποτα.

«Είμαι σε θέση να καταλαβαίνω τι έγραφαν οι άνθρωποι και γιατί. Εγώ την κριτική γενικότερα, την αποδέχομαι, άσχετα από το αν συμφωνώ με αυτά που γράφουν οι άνθρωποι. Τώρα που βλέπω τις παλιές εκπομπές, ναι ήταν για την εποχή περίεργο αυτό το θέαμα, όμως ήταν αληθινό και ήταν και αθώες οι προθέσεις μας», είπε χαρακτηρίστικα η Αννίτα Πάνια που ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα μέσα από το Μακεδονία TV και την εκπομπή Χρυσό Κουφέτο που αποτελούσε μία δική της ιδέα.

Συνέχισε με το Χρυσό Κουφέτο στο New Channel κι έπειτα στο Star Channel. Στη συνέχεια, ήρθε η εκπομπή ταλέντων Σπάνια Πουλιά, και μετά από τη σύντομη σύμπραξή της με τον Βλάσση Μπονάτσο στο τηλεπαιχνίδι Με Φόρα στον ΑΝΤ1, μεταπήδησε στο Κανάλι 40, όπου παρουσίασε καθημερινή εκπομπή με τίτλο Κορίτσια, οι Άνδρες. Με την ίδια εκπομπή επέστρεψε στο Star Channel όπου παρέμεινε ως το 2001.

Η απάντησή της για τα... Παρατράγουδα που έβγαλε

Μετά ήρθαν στη ζωή της και σε αυτή όλων μας Τα Παρατράγουδα, αρχικά στο κανάλι Tempo TV κι έπειτα στο Alter. 11 σεζόν διήρκησαν Τα Παρατράγουδα κι έδωσαν τη σκυτάλη στην εκπομπή Αϋπνίες. Από εκεί η Αννίτα Πάνια, που είχε και τα γενέθλιά της, πέρασε στην παρουσίαση του Je T’ Aime, μια μίξη talent show και εκπομπής συνοικεσίων κι ακολούθησαν οι εκπομπές Ζαμανφού και Είσοδος Ελεύθερη. Ακολούθησαν κι άλλες εκπομπές όπως οι Αννίτα SOS (Alpha), Annita GR (Alpha, Epsilon), Parole (Epsilon), Αννίτα Κοίτα (Open) και Ανοιχτά (Open).

«Αυτοί οι άνθρωποι άλλες φορές ήθελαν να έρθουν για να παντρευτούν, άλλοι στα Παρατράγουδα για να πουν τον πόνο τους, το θέμα τους, να βρουν το δίκιο τους, άλλες φορές για να δείξουν το ταλέντο τους. Άλλοι είχαν κι άλλοι δεν είχαν. Οι περισσότεροι νομίζω από αυτούς δεν είχαν», σημείωσε η Αννίτα Πάνια στη συνέντευξή της. Όπως έχει πει στο παρελθόν στις εκπομπές της «έρχονταν άνθρωποι που δεν είχαν τηλεοπτική θέση». Οι ιδιαίτερότητες αυτών των ανθρώπων, ωστόσο, κρίθηκε το 2007 από το ΕΣΡ ότι γελοιοποιούνται στο πλαίσιο της εκπομπής και γι’ αυτό αποφασίστηκε να επιβληθεί πρόστιμο στον σταθμό Alter ύψους 200 χιλιάδων ευρώ.

Βίλα πολλών...κυβικών: Αυτό είναι το σπίτι της Αννίτας Πάνια στην Εκάλη (photos)

Η Αννίτα Πάνια είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες παρουσιάστριες και έχει τη δυνατότητα να μένει σε μία βίλα πολλών...κυβικών που μοιάζει με παλάτι. Πώς είναι το εσωτερικό του σπιτιού της στην Εκάλη;

Φέτος την απολαμβάνουμε σε ένα διαφορετικό ρόλο με το «Έλεος», καλώντας αρκετές διασημότητες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βάζοντας σε κάθε εκπομπή τη δική της ανατρεπτική «πινελιά».

Η ίδια βρίσκεται εδώ και 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και η μοναδικότητά της στην παρουσίαση δεν αμφισβητείται, κάτι που πάντοτε της δίνει δουλειά, όπως κι ένα υπέροχο σπίτι, που έχει διακοσμήσει με πολύ γούστο.

Το αξιοζήλευτο σπίτι της Αννίτας Πάνια στην Εκάλη

Η Αννίτα έχει δημιουργήσει έναν άνετο και ζεστό χώρο, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται μονάχα στο εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο είναι πράγματι εντυπωσιακό. Η ίδια έχει φροντίσει και για το εξωτερικό, σε ένα μεγάλο κήπο.

Για να λέμε την αλήθεια, βέβαια, πολλές λεπτομέρειες δεν μπορεί να δει κάποιος στις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά από όσα μπορούμε να κρίνουμε, το σαλόνι της είναι ικανό να σε κάνει... να χαζεύεις, ενώ αξιοζήλευτος είναι και ο κήπος, που δείχνει να αγαπά αρκετά, αφού εμφανίζεται σε αρκετά της στιγμιότυπα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share