Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Το έκανε γνωστό δημόσια ο Απόστολος Ρουβάς: «Ο Σάκης και η Κάτια Ζυγούλη μου είπαν...»

Η αντίδραση του ζευγαριού όταν έμαθε τα ευχάριστα

28 Απριλίου 2023 14:00
Το έκανε γνωστό δημόσια ο Απόστολος Ρουβάς: «Ο Σάκης και η Κάτια Ζυγούλη μου είπαν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Ρουβάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, βιώνοντας πολύ ευχάριστες στιγμές με τη σύντροφό του κι έχοντας τις ευχές του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη.

Ο σεφ μιλώντας στο «Πρωινό μας» είπε: «Δεν ήθελα να το μοιραστώ ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που μου έκαναν την έκπληξη συγκινήθηκα και χάρηκα πάρα πολύ που είδα και τον πατέρα μου. Γύρισα από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά. Η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί εκείνη την στιγμή. Μου έφτιαξε τη διάθεση και μου βγήκε αυθόρμητα να μοιραστώ το ευχάριστο γεγονός στα social media».

Και πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν».

Η αντίδραση του Σάκη και της Κάτιας στο άκουσμα του ευχάριστου νέου

«Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χάρηκαν πάρα πολύ, το περίμεναν», είπε κλείνοντας ο Απόστολος Ρουβάς.

Περήφανος αδελφός ο Σάκης Ρουβάς: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Απόστολου (photo)

Ο Σάκης Ρουβάς έχει δει και τον αδελφό του, Απόστολο, να κερδίζει τη θέση του στη δημοσιότητα με την εντιμότητα και τον ακέραιο χαρακτήρα του, με τον ίδιο να μην κρύβει τον έρωτά του για τη σύντροφό του, Φανή, με την οποία επισκέφθηκε το καταφύγιο Μπάφι.

Μάλιστα, ο γνωστός σεφ παρόλο που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία σπάνια φωτογραφία με την αγαπημένη του.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share