Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκαλυπτική η Βάσω Λασκαράκη: Η δήλωση για την Κατερίνα Γερονικολού που θα συζητηθεί

«Εξετάζεις τι έχεις να χάσεις...»

27 Απριλίου 2023 11:54
Αποκαλυπτική η Βάσω Λασκαράκη: Η δήλωση για την Κατερίνα Γερονικολού που θα συζητηθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» του MEGA, η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και ήταν αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην Κατερίνα Γερονικολού και όπως φάνηκε η δήλωσή της θα συζητηθεί. Παράλληλα, δείτε τι εξομολογήθηκε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Με τον πρώην σύζυγο σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνετε ούτως ή άλλως πλάνα ζωής καθώς έχετε μια κόρη. Κάνετε και καλλιτεχνικά πλάνα;

Νομίζω πως δεν θα σχεδιάσουμε να παίξουμε μαζί. Αν το φέρει η δουλειά, γιατί έχω μάθει να λέω «ποτέ μη λες ποτέ», ναι, γιατί όχι; Όπως και στο σίριαλ φέτος είχα κλείσει εγώ όταν πρότειναν στον Γιάννη να κάνει συμμετοχή. Αν και ο Γιάννης δεν παίζει στην ιστορία της δικής μου Μαίρης, αλλά σε εκείνη της Νίκης Λάμη, οπότε δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν είμαστε σε τεράστια αγορά, οπότε προφανώς και γίνονται προτάσεις και στους δύο για ίδιες δουλειές.

Γιάννης Τσιμιτσέλης με Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Γερονικολού
Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Γερονικολού

Δεδομένου ότι έχετε απομακρυνθεί από την πρώτη περίοδο της έντασης, συναντιέστε πλέον όλοι μαζί με τους συντρόφους σας;

Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, αλλά φυσικά θα συναντηθούμε όλοι μαζί. Υπάρχει η κόρη μας, η Εύα και είναι αυτό που λέει και η ταινία «Όλα για την Εύα». Όταν υπάρχουν παιδιά, όλοι πρέπει να συμβιώνουν καλά. Ειδικά όταν βλέπεις πως τα χειρότερα είναι δίπλα μας, το αν θα παίξω με τον Γιάννη ή όχι, ή αν θα φάμε όλοι μαζί, είναι το λιγότερο.

Ναι, αλλά δεν γίνεται να μη ρωτήσω. Να υποθέσω ότι θα έπαιζες μαζί και με την Κατερίνα Γερονικολού, την σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη;

Όπως σου είπα, η αγορά στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή οπότε εν δυνάμει όλοι θα συνεργαστούμε με όλους. Αν είναι μια πολύ καλή δουλειά, εξετάζεις τι έχεις να χάσεις και τι να κερδίσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share